Första dagen

Hej friends! (varning för långt inlägg!)

Hoppas ni haft en underbar dag!, det har jag iallafall haft!. Först var det ju som vanligt jobb jobb jobb från 11-16,40, på jobbet hann jag med lite småsaker bla så gjorde jag klart ett gäng limpor som var i jäsen från att malin gått hem, och så bakade jag biskvibottnar och doppade även ett par stycken. Sedan har det blivit en del städ som var kvar efter malin och då ingår så klart diskning av plåtar *blä*.

Det blev en senare lunch idag eftersom jag inte skulle hem direkt utan skulle iväg och träna på Atletklubben för första gången, dvs min första tyngdlyftningsträning! ever!. Innan jag stängde butiken blev det en kopp kaffe för att ev vakna till


Först blev det kaffe för att ev vakna till


Jobbet!

Även här en bild från jobbet


I söndags var det kanelbullens dag och självklart åt även jag bullar:)

Därefter stängde jag butiken, bytte om och tog cykeln iväg till centralbadet där atletklubben håller till i källarlokalerna. Väl där blev jag väl bemött av killen som ansvarade för atletklubben och direkt efter att jag hälsat på honom kom det fram 2 tjejer och hälsade och var grymt trevliga. De frågade om jag hade sysslat med någon sport tidigare och lite smått och gott. De båda tjejerna älskade tyngdlyftning och hade tränat det 3 respektive 4 år.

Hur gick träningen?

Det första jag gjorde var att värma upp på motioncykeln de hade där i 10 min, därefter var jag tillräckligt varm för att börja. Tränaren visade ryck respeltive stöt hur tekniken skulle vara och därefter testade jag. Det första tränaren sa var "Herregud vad naturligt rörlig du är!, det brukar vara tvärtom när folk kommer hit första gången". Genast då kände jag att det var kul att höra något positivt. Jag har ju alltid varit överrörlig så det där med stretch har jag nästan aldrig behövt. Han blev väldigt positivt överaskad då han tyckte jag hade väldigt bra teknik i alla momenten redan efter första gången (Bör tillägga att jag aldrig testat tyngdlyftning tidigare). Redan mitt första försök gick super och jag fick massor med beröm av tränaren men även de andra i lokalen (vissa tränade bara i gymmet men sneglade endå åt mitt håll). Jag körde på och hade tränaren vid sidan och efter ett intensivt pass på 1 timme var det slut för dagen.

Då passde jag på och körde lite smått latsdrag, ryggresningar och lite triceps för att känna på de grejorna de hade (det är absolut inget stort gym utan de har mest fria stänger och bänkpress bänk). Det kom fram en äldre man och sa att jag var grymt duktig för att vara första gången.

Efter att tjejerna var klara stod vi och snackade alla tre om allt mellan himmel och jord och jag var sååå grymt glad dels för att personerna var så himla trevliga där och för att det var superkul med träningen. Jag och ena tjejen ska byta nummer nästa gång vi ses då vi ska träna tillsammans:). Så redan efter första dagen känns det kanon!, helt anorlunda mot gymmet där man är van att gå runt själv med mp3'n i öronen men här behöver man ingen alls, alla pratar liksom med alla!.

Nu hoppas jag att jag får grym träningsvärk imorn för då vet jag att det tagit ordentligt. Det jag däremot vet är att jag kommer att få grym kondition av att träna tyngsdlyft, pulsen ökar extremt mycket och en tjej sa att hon absolut tror man hamnar på maxpuls under momenten så effektivt är det!.

Nu har jag och tjejen jag ska träna med bestämt att vi ska träna igen på onsdag, jag måste börja planera träningen nu efter tyngdlyftningen och ev ha någon kompliment på gymmet i form av annan styrka för att bli bättre än bäst haha!.

Det här blev ett långt inlägg men jag tror ni förstår hur jag känner just nu, jag är extremt glad för jag har för en gångs skull vunnit kampen om motivationen och äntligen är den på topp!.

God natt

//kram!



Nina

GUd vad kul att du hittat något du tycker är kul. Oh att få beröm första gången gör ju att man blir taggad och vill fortsätta...



Du har fått så mkt skit av alla här i bloggen, så du är värd lite beröm.



2009-10-06 | 08:14:58 |
Ellie

Nina: tack gumman!, jo jag har fått stå ut men ett och annat och det var en av anledningarna till att jag blev sååå glad för att ha gjort något som faktiskt var bra. Jag kanske borde tacka styrketräningen:)...massa kramar till dig!

2009-10-06 | 08:21:17 |
Anonym

Du har inte funderat på varför du fått, massa skit. Du kanske säger saker som retar upp folk? Kul att du hittat hem i idrottens väld, bättre sent än aldrig.

2009-10-09 | 05:23:10 |
Ellie

Anonym: Vad är det jag säger då som är så himla retligt?, jag är jag och passar inte det så behöver man inte läsa min blogg så har jag alltid sagt.

2009-10-09 | 08:24:57 |



Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback



Namn: Elinor Lilja
Bor: Skärblacka
Ålder: 25

Övrigt: Välkommna till min blogg!. Elinor heter jag och är 25 år och bor i ett litet samhälle som heter Skärblacka utanför Norrköping med min man och min dotter Heiley född 110123.Här kan ni läsa om mitt intresse för inredning, familjeliv, och allt annat som händer i i min vardag med småbarn. Varmt välkommna in!.






RSS 2.0