Söndag och slutet på veckan

Hallå alla läsare!

Då var även denna vecka snart slut och jag försöker att sumera veckan som varit. Det har varit ganska rörigt stundvis eftersom det är mycket som behövs göras nu. Det är ju bara drygt 2,5 vecka kvar tills vi flyttar och vi har bara börjat packa lite. Dessutom så håller jag på och ta körkort mitt upp i allt och ska ha teoriprov den 20 november och uppkörning 25 november. Jg börjar bli riktigt stressad eftersomd et är mycket annat som behövs göras. Om inte detta vore nog så är jag ju dessutom arbetslös och söker febrilt efter ett jobb vilket inte är så lätt. Så den här veckan har det blivit mycket jobbsökande mest, inte så mycket teoriplugg och heller inte så mycket träning.

Det blev 1,5 pass denna vecka kan man säga, måndags och idag söndag. Idag blev det dock ett ganska snabbt pass eftersom Veronica hade mycket att göra så vi får ta nya tag nästa vecka. Samtidigt som jag vill lägga mer energi på pluggandet eftersom det är väldigt nära, just nu måste endå det gå före träningen. Jag ska dock försöka få ihop det endå med träning och plugg men det kommer bli mycket den sista veckan innan mina prov.

Efter flytten kommer det dock bli lugnare på de flesta stadier, då kommer det mest bli jobbsökande om jag inte hittat något sedan dess. och så hoppas jag ju så klart att jag får mitt körkort.

Nu blir det ut en sväng med Kiwi sedan kallar nog sängen.

Ha det bäst// kram kram




Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback



Namn: Elinor Lilja
Bor: Skärblacka
Ålder: 25

Övrigt: Välkommna till min blogg!. Elinor heter jag och är 25 år och bor i ett litet samhälle som heter Skärblacka utanför Norrköping med min man och min dotter Heiley född 110123.Här kan ni läsa om mitt intresse för inredning, familjeliv, och allt annat som händer i i min vardag med småbarn. Varmt välkommna in!.






RSS 2.0