Pigg som en nötkärna....

eller vad det nu är man säger, trots att jag jobbat från kl 8 i morse och gick upp ca 5.30 så är jag rätt pigg, kanske beror på att jag just tränat?. Har nämligen tränat lite hemma på crossen och lite lätt styrketräning för att hålla igång lite. En sak jag funderat på är hur jag ska kunna träna tyngdlyftning nu när jag bor här. Utan bil blir det lite svårt då sista bussen går 20,40 och eftersom jag slutar jobba kl 17 så är jag inte på träningen förrän kanske 17,30 om jag går. Bussen som går innan sista bussen går kl 18,40 så det blir väldigt tight. Då ska jag dessutom efter träningen ta mig tillbaka mot jobbet till mina föräldrar (de bor utanför mitt jobb) och hämta Kiwi och därifrån till tågstationen som tar ca 15 min och sedan åka hem. HMMM måste fundera ut något bra för jag VILL VERKLIGEN förtsätta med tyngdlyftningen.

Idag har det varit en rätt lugn dag på jobbet med mycket skorpbak, dvs 3 satser blev det och med andra ord ca 18 plåtar och över 12 kg skorpor haha. Dagens bak blev choklad apelsin fullkorn som är bakat på spelt och spelt fullkorn vilket innehåller mer proteiner än vanligt mjöl, även mer vitaminer.

Idag fick jag föresten besök av vår granne som bor bredvid oss, en grymt trevlig kvinna i ca 35-45 års åldern som visade mig lite funktioner på vår luftvärmepump som vi haft lite problem med. Älskar verkligen grannar när man bor i hus känns på något sätt mer gemensamt och trevligt:).

En annan sak som är mysigt med hus är att man kan träna och dunka hur mycket man vill utan att någon blir störd. Som tex idag när jag stod på crossen med dunka dunka musik och jag spratlandes på crossen, var som mest uppe i hastighet 22,3 vilket jag aldrig kört tidigare. Snacka om frihet!!!.

Nu ska jag fixa ordning mig efter duschen och sedan blir det en promenad med Kiwi.

p.s I morse när jag väntade på bussen kände jag lukten av häst, snacka om lanligt trots att vi bor i ett samhälle :).

kram kram






Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback



Namn: Elinor Lilja
Bor: Skärblacka
Ålder: 25

Övrigt: Välkommna till min blogg!. Elinor heter jag och är 25 år och bor i ett litet samhälle som heter Skärblacka utanför Norrköping med min man och min dotter Heiley född 110123.Här kan ni läsa om mitt intresse för inredning, familjeliv, och allt annat som händer i i min vardag med småbarn. Varmt välkommna in!.






RSS 2.0