Med burr och kaffemuggen i högsta hugg...

Sitter jag nu här och har lite fjärilar i magen och dunkande huvudvärk, det kunde varit värre kan jag lova. Hoppas denna känsla inte blir värre för då blir jag för nervös för att klara av mig själv haha!.



Jag får trösta mig med att kl 9 är en bra tid att ha uppkörning på då de flesta är på jobbet redan. Nu är det INTE långt kvar tills jag ska gå till skolan och köa min lilla minilektion med stefan. Idag om jag klarar uppkörningen så är det sista gången vi kör, ska bli lite tråkigt då han är en grym lärare som är hur trevlig som helst. Det blir väldigt mycket prat när vi kör kan jag säga, därför kommer jag bli världsbäst på att prata under tiden jag kör haha. Många vill ju ha dettyst runt sig, jag är nog tvärtom haha, en pratkvarn som jag är haha!.

Det blev några timmars sömn i natt men när andy gick upp kl 4 vaknade även jag och kunde inte sova efter det, tyckte det var onödigt att gå upp för vila är ju endå vila så jag låg kvar till 6.

Nu måste jag ut en snabbis med Kiwi sedan är det dags att dra sig vidare till skolan och avverka min uppkörning som kommer....

GÅ GALANT!!!, KOM IGEN NU ELLIE DU ÄR BRA PÅ ATT KÖRA!, DU KLARAR DETTA!

/

Lina

lycka till :)

2009-11-25 | 09:11:29 | http://metrobloggen.se/fitnesslina
Anonym

Snygg frisyr, den skulle du ha alltid. Istället för det strama uppsatta.

2009-11-25 | 22:18:35 |
Ellie

Anonym: ähhh frisyr och frisyr så blir de när man har turban på huvudet haha!. Funderar på att permanenta mig för jag vill som sagt ha lite volym men vi får se :)

2009-11-26 | 08:22:53 |



Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback



Namn: Elinor Lilja
Bor: Skärblacka
Ålder: 25

Övrigt: Välkommna till min blogg!. Elinor heter jag och är 25 år och bor i ett litet samhälle som heter Skärblacka utanför Norrköping med min man och min dotter Heiley född 110123.Här kan ni läsa om mitt intresse för inredning, familjeliv, och allt annat som händer i i min vardag med småbarn. Varmt välkommna in!.






RSS 2.0