Kvällsuppdatering

God kväll vänner!

Snart är det dags för mig att krama kudden, men först är det läge med ett kvällsmål i form av min grymt goda proteinsmootie med kesella och jordgubbar!. Dricker den varje dag till frukost och nu sitter jag och dricker den för andra gången idag MUMS!.

Det blev lite ändrade planer för min del vad gäller jobb. Ska börja jobba redan imorn eftersom hon inte hittade en ersättare för just måndagen så vårt möte blir flyttat till tisdag istället. Det blir att skynda sig till träningen imorn efter jobbet för träningen börjar 17 som vanligt på måndagar och jag slutar ju egentligen inte förrän 17 (kan gå hem tidigare eftersom jag stänger butiken 16,30). Ska bli kul och hälsa på alla kunder!, har saknat dock faktiskt!

Vi hörs imorn!

Natti natti!






Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback



Namn: Elinor Lilja
Bor: Skärblacka
Ålder: 25

Övrigt: Välkommna till min blogg!. Elinor heter jag och är 25 år och bor i ett litet samhälle som heter Skärblacka utanför Norrköping med min man och min dotter Heiley född 110123.Här kan ni läsa om mitt intresse för inredning, familjeliv, och allt annat som händer i i min vardag med småbarn. Varmt välkommna in!.






RSS 2.0