Kaffedag

Hej läsare!

Då var det dags för veckans första dag igen, MÅNDAG!. Måndagar är nog den värsta dagen på veckan, ny arbetvecka och massa dagar fram till nästa helg, lite småtrött är man nog alltid på måndagen efter helgens strapatser (dock inte enligt min mening eftersom jag aldrig festar eller liknande men jag vet trotsallt att det är MÅNGA som gör det). Jag som är arbetslös betyder måndagar oftast att det är dags att börja ringa runt halva förmiddagarna till olika ställen. Inte alltid för att söka jobb nej idag var det olika samtal till A-kassa, arbetsförmedlingen etc.

Dessutom har jag tvättat, vilat och druckit kaffe. Ha ha när jag jobbade drack jag nästan aldrig kaffe bara någon kopp ibland nu när man är arbetslös så dricker jag iallafall 3 koppar om dagen vilket är mycket för mig men vad gör man annars för att hålla sig vaken?. Jag måste nog faktiskt erkänna en sak och det är att man faktiskt är mycket tröttare att vara arbetlös än att jobba.

Jobbar man märker man oftast inte att man är trött förrän man kommer hem men är man arbetlös hinner man känna efter både en och två gånger därav mitt kaffedrickande haha!.

Dock kan jag inte förstå de som blir beroende av kaffe!, jag har aldrig varit och kommer aldrig bli det, ibland dröjer det flera dagar innan jag dricker kaffe och känner inget behov av att göra det. Anledningen till varför jag dricker kaffe är nog för att det är gott ibland och för att ev få en lite större energi kick hehe.


Mitt favokaffe

Lite senare kanske jag kan skriva om mina planer för vårt nya hus eftersom det är många som efterfrågat ett inlägg om just detta.

nu ska jag dricka klart mitt kaffe

PUSS!!


Misse är en riktig liten livsnjutare :P



Anonym

Ja vad roligt,ser fram emot att få höra om husplanerna!!



Kram Tess

2009-11-09 | 21:15:35 |



Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback



Namn: Elinor Lilja
Bor: Skärblacka
Ålder: 25

Övrigt: Välkommna till min blogg!. Elinor heter jag och är 25 år och bor i ett litet samhälle som heter Skärblacka utanför Norrköping med min man och min dotter Heiley född 110123.Här kan ni läsa om mitt intresse för inredning, familjeliv, och allt annat som händer i i min vardag med småbarn. Varmt välkommna in!.






RSS 2.0