Hem ljuva hem!

Då var man äntligen hemma efter att ha varit borta precis hela dagen!. Gick upp strax efter 8 och gick till jobbet vid 9,30 och slutade vid 17 och var hemma och föräldrarna tills nu.

Vi har börjat baka paltbröd på jobbet efter att ha haft uppehåll hela sommaren och jag måste väll säga att det inte är direkt jättemysigt att göra rent kärlen efter bakningen. De är nämligen fult med blod, tur är väll att det finns handskar!. Idag ivigde jag min första skorpsats sedan jag började min anställning för andra gången haha!. Det blev 2 satser saffran, det luktade saffran hela bageriet efteråt haha snacka om julkänsla!.

Genom att baka skorpor så går min dag väldigt fort vilket i sig är väldigt skönt för då slipper man slänga ögonen på klockan hela tiden för det finns nog inget värre!.

Hemma hos föräldrarna satt jag och pluggade järnet till teorin som jag ska skriva på fredag, börjar bli lite smånervös då jag är rädd att min pluggning inte kommer räcka till men det märker jag tyvärr inte förrän det är över.

Det blir ingen träning för mig denna vecka så det får räcka med ett pass som var i måndags. Jag måste lägga ner allt krut på pluggandet nu för jag vill inte göra om det!. Egentligen skulle jag gå ner till trafikskolan idag ochplugga men eftersom jag kom för sen t ut från jobbet dvs vid 17 och de stänger 18 så hann jag inte så det fick bli bokplugg istället :).

Och dagen D närmar sig med stormsteg! det är bara 9 dagar kar tills vi flyttar dvs inte den här helgen mn nästa. Det ska bli sååå kul!. Från att ha 2 min till jobbet så kommer man nu ha ca 30 min med buss, det kommer kännas konstigt.

Nu är det dags att sova men ni får ha en trevlig fortsatt vecka

kram kram

p.s som ni märker är det dåligt med bilder i bloggen men det beror på att jag av någon anledning inte får in bilderna från mobilen längre? får kolla vidare på det någon dag.

Lina

Lycka till på provet, det klarar du galant! :)

Samt grattis till det nygamla jobbet.

2009-11-19 | 11:29:55 | http://likar.blogg.se/
Ellie

Lina: tack så jättemycket!

2009-11-19 | 21:52:10 |



Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback



Namn: Elinor Lilja
Bor: Skärblacka
Ålder: 25

Övrigt: Välkommna till min blogg!. Elinor heter jag och är 25 år och bor i ett litet samhälle som heter Skärblacka utanför Norrköping med min man och min dotter Heiley född 110123.Här kan ni läsa om mitt intresse för inredning, familjeliv, och allt annat som händer i i min vardag med småbarn. Varmt välkommna in!.






RSS 2.0