Gårdagens hårda träning

Hej igen!

Då var den nya veckan inledd och veckans första träningspass blev igår. Som ni vet blev det ca 20 min långt cardiopass. Senare på dagen blev det dags för veckans första TL pass. Det gick väldigt bra, men ojjj så trött jag blev!. Efter att vi kört olika övningar blv det en kompliteringsövning vilket var utfall. 35 kg och 10 reps på varje ben gånger 4 set kanske inte låter så jättemycket men efter ca 1 timmes övrig tyngdlyftning hade man lagom geleiga ben haha!. Idag kan jag lova att jag har enorm träningsvärk i speciellt rumpan. Inte nog med grym träningsvärk såhar jag blivit 15 blåmärken rikare på låren plus två stora på nyckelbenen. Detta pga av att man stöter upp stången med knäna. Min kropp är med andra ord ganska skör idag hihi.Man kan nog tro att jag blivit misshandlad men det lovar jag att jag inte blivit :). Efter Tyngdlyftningen blev det lite bröst, mage och rygglyft som alltid tränas.

Idag har jag inte gjort alls mycket, ringt lite ärenden men annars har jag bara vilat då jag varit enormt trött, säkert pga av mörkret som nu blivit alltmer påtagligt. Idag var det kolsvart redan vid 17?!. Jag längtar till sommaren!.

Imorn är det dags för träning igen, vi får se hur det går med tanke på att jag har sååå ont. Dessutom har jag inte mått så jättebra då jag har en enorm huvdvärk och känt mig väldigt risig, det skulle inte förvåna mig om det är dagsa att bli sjuk nu igen.

Nu ska jag kolla på halv 8 hos mig

kram kram



Anonym

Hur är det med tröttheten du sökte för på VC. Det verkar som träningen gör dig piggare. Eller beror det på att du inte jobbar just nu? Du jobbade inte då heller, har jag för mig.

2009-11-04 | 06:03:09 |
Ellie

Anonym: Ja jag gick dit jag men har faktiskt inte gått dit igen. Jag har faktiskt ingen anledning till varför jag inte går dit igen men det känns som att jag ändå inte fick veta så mycket nytt. Jag hade inget fel på mina blodprover så något sånt verkar det iallafall inte vara. Det ändå de såg var att jag hade lite höga njurvärden och det blev jag ganska rädd för eftersom min mamma har problem med njurarna. Jag drog därför helt enkelt ner på proteinet så nu vet jag inte om det är bättre men vill vara på säkra sidan.



Jag tror faktiskt jag blir lite piggare av den här träningen, iallfall känns det så. Det är möjligt att jag fortsätter leta efter vad som kan vara fel men just nu vill jag ängna mig åt andra roliga saker med huset, träningen etc. De har ju faktiskt en VC i skärblacka också:). kram

2009-11-04 | 08:47:38 |



Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback



Namn: Elinor Lilja
Bor: Skärblacka
Ålder: 25

Övrigt: Välkommna till min blogg!. Elinor heter jag och är 25 år och bor i ett litet samhälle som heter Skärblacka utanför Norrköping med min man och min dotter Heiley född 110123.Här kan ni läsa om mitt intresse för inredning, familjeliv, och allt annat som händer i i min vardag med småbarn. Varmt välkommna in!.






RSS 2.0