Exklusiv förhandstitt på vårt hus!

Igår var det en riktigt intressant dag för jag och andy lånade en släpkärra och flyttade ut en hel del saker ut till huset då vi fick låna nyckeln till huset så vi kunde åka med lite saker redan nu. Det slutade med att vi tig hela källaren + 9 lådor som var i lägenheten bara på 1 lass!. Så nu när vi flyttar på riktigt om 2 veckor så kommer det vara mycket mycket lättare!, kanske bara möbler och lite småsaker som behövs flyttas, sååå skönt!.

Jag gick så långt igår att jag satte upp adventsljusstakar i fönstren i köket och vardagsrummet :). Varje gång jag kommer till huset så blir det bara finare och finare eftersom tiden för flytt blir allt mindre och snart är huset vårt!. Vi hade redan igår fått vår första räkning till huset!, nämligen villaägarnas riksförbund haha!. Inte nog med det så hängde jag upp vårt nya duschdrapperi som vi köpt haha, alltid något.

Säljarna berättade för oss att grannarna hade frågat som flera gånger när vi kommer flytta in i huset för de är nog precis lika nyfikna som vi vad gäller vilka grannar som finns i närheten:). Jag kan säga som så att det var långt ifrån varmt i huset när vi var där. 14 grader stod mätaren på *buurrr*, dessutom luktade det rätt instängt och det är ju inte så himla konstigt med tanke på att det stått helt obebott sedan i maj!.

Jag tänkte visa er lite bilder på huset som jag tog igår. OBS dock att bilderna inte alls är något bra och det är svårt att se helheten eftersom det för det första är helt tomt och dessutom helt orenoverat från vårt håll. Dessutom är det svårt att få bilderna att se bra ut från en en vinkel. Jag har dock gjort det jag kunnat för att ni
ska se lite hur vårt hus ser ut.



Vårt spökhus! buuuuhhhh!. Vårt hus är 136kvm stort och 7 rum och kök med 2 toaletter+ garage och stor altan 25kvm och 405kvm stor tomt.


kök


Del av vardagsrum där vi självklart ska tapetsera om!.


Del av vardagsrum


Del av sovrum


En dålig bild på toalett NR1


rum2 övervåning (som ni ser behöver vi byta golv!)


Toalett NR2 övervåning


rum NR3 övervåning som kommer bli studio åt andy


Del av hall övervåningen


Del av hall övervåning. Bolhyllan fick vi av säljarna+ några andra saker:).


Del av entrehall


Del av entrehall

Som ni märker så har vi inte tagit några bilder på 3 av rummen, det glömde jag faktiskt haha!. Nu har ni iallafall lite hum om hur vårt hus ser ut :). Det finns lite småsaker som behövs göras men det ser vi bara so, en rolig utmaning eftersom det kommer bli mer personligt sakta men säkert!.










Anonym

Hej!



Jätte skoj att få en liten titt på ert hus!

Måste bara fråga,köks golvet ser ju fint ut,lika så vardagsrums golvet,ska ni byta de golven?

Det trasiga i något av sov rummen såg ju inte så kul så det förstår jag att ni vill byta.



Men vad snällt fick ni möbler av säljarna? Kan ju vara bra att fylla ut huset lite :)



Jätte kul att få se lite mera,förstår att ni längtar! När flyttar ni in?



Kram från Tess

2009-11-15 | 09:37:26 |
Ellie

Tess: nja till en början kommer vi inte byta ut golven i kök och vardagsrum av just den anledningen att de ser rätt ok ut. Vardagsrumsgolvet är av äkta trägolv som måste oljas och det kan ju vara lite jobbigt i längden men vi får se:).



Japp möblerna fick vi gratis likaså ett stort skrivbord som var väldigt fräscht, en takkrona, kastruller, byrå, en annan liten bokhylla och lite smått och gott och det är ju super!.



Självklart ska ni få se mer av huset men då blir det nog när vi flyttat in iallafall:). Vi kommer att flytta in den 28 nov så det är VÄLDIGT snart!..



kram kram

2009-11-15 | 15:52:37 |
Peter

Om det luktade innestängt kanske det är läge att kolla syllarna? Har ni gjort en besiktning på huset?

2009-11-15 | 17:56:17 |
Ellie

Peter: japp vi har gjort en besiktning och det fanns inga större anmärkningar som är akuta. Det är inte så konstigt att det luktar instängt om ingen bott i huset så jag är absolut inte orolig.

2009-11-15 | 18:38:57 |



Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback



Namn: Elinor Lilja
Bor: Skärblacka
Ålder: 25

Övrigt: Välkommna till min blogg!. Elinor heter jag och är 25 år och bor i ett litet samhälle som heter Skärblacka utanför Norrköping med min man och min dotter Heiley född 110123.Här kan ni läsa om mitt intresse för inredning, familjeliv, och allt annat som händer i i min vardag med småbarn. Varmt välkommna in!.






RSS 2.0