Ett superpass!

God kväll!. Då var dagen snart slut och snart är det dags för mig att krama kudden ännu en gång. Dagen har varit jättebra. Jag fick till ett superbra pass på tyngdlyftningen, tränaren sa att det var mitt bästa pass hittills. Det blev ryck och ett riktigt intensivt sådant också. Körde ca 5-6 set efter varandra vilket är väldigt jobbigt, jobbigare än man kan tro faktiskt men HELA kroppen jobbar verkligen. Efter passt blev det som vanligt ryggresningar och magträning i en 90 graders ställning. Superjobbigt men oj så effektivt!.

En sak jag märkt är att jag har utvecklat ryggmusklerna ovanför svanken, vilket märks väldigt tydligt när jag kör ryggresningar för dessa muskler blir grymt pumpade vilket resulterar i att det blir som en grop längs ryggraden om ni förstår vad jag menar haha (har aldrig varit bra på att förklara!).

Första dagens på jobbet gick också stålande, förutom att allt var upp och ner efter att jag varit borta. Inget var som det skulle vilket jag även fick konstaterat av malin så det var bara att sätta igång och få allt tillrätta vilkt tog hela dagen. Kunderna blev jätteglada att se mig och det kändes skönt att komma tillbaka. Jag hann dessutom doppa chokladbiskvier och apelsinbeskvier.

Nu är det iallafall sängen som kallar, har ju börjat jobba mer än jag gjorde förra gången jag jobbade på norells. Då jobbade jag 75% nu jobbar jag 88% vilket alltid är välkommet!. Hoppas bara det håller i sig så också så man slipper sluta en gång till.

Vi hörs!

kram kram






Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback



Namn: Elinor Lilja
Bor: Skärblacka
Ålder: 25

Övrigt: Välkommna till min blogg!. Elinor heter jag och är 25 år och bor i ett litet samhälle som heter Skärblacka utanför Norrköping med min man och min dotter Heiley född 110123.Här kan ni läsa om mitt intresse för inredning, familjeliv, och allt annat som händer i i min vardag med småbarn. Varmt välkommna in!.






RSS 2.0