Det är en såå grå dag!- Lite vill ha saker

Fy tusan vad jag känner mig negativ nu för tiden. speciellt de sista veckorna. Det är grått, kallt, mörkt och så är man arbetslös hur bra mår man av det? inte alls bra kan jag lova!. Jag har fortsatt söka lite jobb och ska faktiskt in och prata med en kille imorn, dock hade han inget just nu men är man riktigt trevlig så kanske han kan fixa något endå:). Jag har hittat en suverän sida där man kan köpa massa saker till vårdyrket och jag var som ett litet barn på julafton när jag kollade vad som fanns detta vill jag ha:



Ett superbra systerur att ha när man mäter pulsen manuellt :) 395:-



En undersköterske brosch, ser lite snyggt ut på den vita tråkiga T-sherten man använder. 100:-


Den här blusen är sååå snygg, mycket snyggare än de vita tråkiga kläderna man har annars på sjukhus/vc.

Alla produkter finns på www.everand.se 

En sak jag måste tillägga är att vårdkläder är nog det absolut skönaste man kan jobba i, det känns nästan som att gå runt i pyamas på jobbet, skönare kläder får man leta efter.

Märks det att jag har tråkigt? haha nej det tror ni bara ;).

kram kram


Anonym

Fina grejer! Mycket man vill ha jag vet!!



Ett tips till dig om du är uttråkad,kan du inte berätta om dina/era planer för huset? Alltså vad ni ska göra om och så eller är ni nöjda och ska flytta in så som det är?

Det ser verkligen superfint ut på bilderna. Kul för er! Varför säljer de ett så fint hus?



Själv bor jag och sambon i en 2:a hands tvåa i Uppsala,men drömmer om ett hus lite utanför stan...



Väntar med spänning,kram från Tess

2009-11-05 | 15:31:55 |
Ellie

Anonym: Jo visst skulle jag kunna skriva det, men tyvärr är inte allt planerat men visst kan man alltid berätta våra drömmar med huset :). Gör det lite senare så kolla in här regelbundet!.



Ja visst är det bra med stan men det är även skönt att slippa stan så länge man inte bor för långt bort. Anledningen till varför de sålde huset var för att mannens pappa gått bort och lämnade efter sig ett stort hus på över 200 kvm som de valde att flytta till vilket man kan förstå när man har 4 barn. De hade annars bott kvar i huset som de då hade bott i 7,5 år. Nu är det vårt och det är jag glad för :)...kram

2009-11-05 | 15:55:25 |
Anonym

Jag trodde inte du var intresserad av att arbeta som usk överhuvudtaget.

2009-11-10 | 12:39:19 |
Ellie

Anonym: Jo visst vill jag men då ska det helst vara inom landstinget. Äldreomsorgen är inget som lockar mig så jättemycket utan jag gillar mer utmaningar och att det händer lite mer.

2009-11-10 | 21:12:55 |
Anonym

Arbetslös o kräsen?

2009-11-11 | 09:34:50 |
Ellie

Anonym: nej jag är absolut inte kräsen men det finns jobb jag vill arbeta mer med än andra. Jag har faktiskt sökt till äldrevården men då man måste vara inskriven på en vikariebank som de öppnar med jämna mellanrum och nu har de precis stängt den och då har man ingen möjlighet att få ett jobb inom äldreomsogen.Vikariebanken hade tydligen varit stängt väldigt länge innan de öppnade den nu och då han jag aldrig söka eftersom jag hade jobb så jag tycker du ska kolla upp sånna saker innan du säger att jag är kräsen.

2009-11-11 | 10:01:30 |



Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback



Namn: Elinor Lilja
Bor: Skärblacka
Ålder: 25

Övrigt: Välkommna till min blogg!. Elinor heter jag och är 25 år och bor i ett litet samhälle som heter Skärblacka utanför Norrköping med min man och min dotter Heiley född 110123.Här kan ni läsa om mitt intresse för inredning, familjeliv, och allt annat som händer i i min vardag med småbarn. Varmt välkommna in!.






RSS 2.0