Ännu ett steg närmare..

Att bli husägare!. För idag ringde en kille från städfirman som säljarna bokat in för att städa huset som vi ska flytta till. Säljarna hade gett dom till den 20:de på sig att städa huset och idag ringde dom och sa att de var klara och att de ville att vi skulle komma och kolla städningen. Så kl 16,30 ska vi dit och kolla så nu kan vi redan idag börja ställa in prylar i huset! jippi!. Vi kanske tom kan hänga upp lite gardiner så ser det lite mer bebott ut innan vi flyttar in. Jippi vad glad jag är!.

Annars har det varit en lugn dag. Från början tänkte jag göra en god middag till andy när han kommer hem som en överaskning men nu ska vi ju iväg till huset så det blir ingen direkt överaskning men jag har heller aldrig gjort maträtten jag ska göra då det bara är ett rent hopkok. Dessa ingridienser har jag:

Kycklingfile
fetaost
persilja
minitomater
bacon
potatis
matlagningsyoghurt
vitlök

Så jag hade på något sätt tänkt göra ett snitt i kycklingen och peta i lite fetaost, persilja och lite olja och kryddor och sedan linda in detta i lite bacon för att sedan steka och ev lägga in det i ugnen en stund. Till detta blir det hasselbakspotatis och vitlöksdessing (hemmagjord) och till efterätt kladdkaka (hemmagjord), grädde och psysalis:) mumma!. Får se om det blir lite bilder på maten sedan. Och nej jag vet att det inte är någon vidare nyttig mat men jag kände bara för att hitta på något gott för visst är det så att övning ger färdighet:).

Nu ska jag dricka lite kaafe:) haha!

Anonym

Åh så kul för er! Ta massor av bilder så vi får se!

Kram Tess

2009-11-12 | 20:13:29 |



Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback



Namn: Elinor Lilja
Bor: Skärblacka
Ålder: 25

Övrigt: Välkommna till min blogg!. Elinor heter jag och är 25 år och bor i ett litet samhälle som heter Skärblacka utanför Norrköping med min man och min dotter Heiley född 110123.Här kan ni läsa om mitt intresse för inredning, familjeliv, och allt annat som händer i i min vardag med småbarn. Varmt välkommna in!.






RSS 2.0