10 timmar 51 min kvar!!

Hej hopp!

Huuuu vilken start på veckan det varit, inte nog med att jag varit sjuk hela helgen+ måndag och idag så har jag under den tiden även haft en del att göra, inte ligga på latsidan här inte!.

Det har blivit mycket körning på körskolan även fast jag varit sjuk (susanne vet det om det!)+ att man försökt plugga så mycket som möjligt efter förmåga på teorin. Jag har kört på körskolan fredag, måndag, tisdag och så imorn är det en liten lektion på ca 40 min från 8,20-9,00 då det är dags för uppkörning så vi åker direkt dit. Min körlärare stefan tror det kommer gå jättebra men å andra sidan vet man ju inte hur det är med nerverna heller, hoppas jag har en förstående och trevlig uppkörningsledare. Jag har även hunnit vaccinera mig för svinflunsan som blev lite på impuls när vi endå var ute och övningskörde lite. Har grymt ont i huvudet bara därför så vi hoppas verkligen att jag inteblir sjuk av vaccsinet imorn!.

 
Hoppas jag blir så här glad imorn efter uppkörningen!

Kommer vara hemma från jobbet imorn med då Susanne inte ville släppa min mig på jobbet riktigt ännu, jag berättade att jag inte mådde hundra ännu så jag fick vara hemma imorn också, inte mig emot med tanke på att jag ska köra upp imorn och behöver full fokus på det. Vill ju inte sitta i bilen och vara orolig att man kommer för sent till jobbet vilket jag skulle gjort om jag jobbade så att ha dagen fri känns skönt.

Efter uppkörningen som jag hoppas ska gå bra, så pass bra att jag klarar den så kommer jag ligga på telefonen för att få en så snabb tid som möjligt för teorin...igen.

PUSSTTT och STTTÖÖN! så nervös har jag nog aldrig varit så lova mig nu att ni håller alla tummar och tår ni har (gärna fingrarna om ni kan också) att jag klarar uppkörningen imorn. Gör allt som krävs säger jag bara för jag fåååår inte göra bort mig. Mina föräldrar, andy, och min lärare stefan tycker jag kör bra så varför skulle allt gå skit just då?, det får det inte göra!.

Nu ska jag försöka slappna av lite och andas!!!

Ha det super mina vänner!

/




En bild från förra veckan på jobbet!

Anonym

Passa dig från att vaccinera dig när du är sjuk.

2009-11-25 | 08:00:59 |
Ellie

Anonym: Det är nog ingen fara för min syterdotter som är 1 år har varit jätteförkyld länge men hon fick vaccsinera sig och då borde det vara likadant för vuxna.

2009-11-25 | 13:26:41 |
Anonym

Från vårdguiden:



"Följande bör inte vaccinera sig:

Du som är sjuk

Du som har en pågående infektionssjukdom, exempelvis med feber eller luftvägsinfektion, ska vänta med vaccineringen tills några dagar efter att du har blivit frisk."

2009-11-25 | 14:33:57 |
Ellie

Anonym: Ja jo men som jag sa så sa sköterskorna att det var ok för min systerdotter, jag tror ett barn måste vara extra försiktig. Dessutom hade jag bara lite feber i helgen som sedan gick över, nu är jag bara lite förkyld så jag tror jag överlever :)

2009-11-25 | 15:21:21 |



Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback



Namn: Elinor Lilja
Bor: Skärblacka
Ålder: 25

Övrigt: Välkommna till min blogg!. Elinor heter jag och är 25 år och bor i ett litet samhälle som heter Skärblacka utanför Norrköping med min man och min dotter Heiley född 110123.Här kan ni läsa om mitt intresse för inredning, familjeliv, och allt annat som händer i i min vardag med småbarn. Varmt välkommna in!.






RSS 2.0