Förbränning pågår!

Hej folks!

Sitter här i soffan med min kesella efter en lång dag. jag började redan kl 7.30 på jobbet eftersom Malin var sjuk och hon ville sluta tidigare så fick jag helt enkelt börja tidigare, inte mig emot eftersom jag hinner med mycket mer när jag börjar tidigare. Kommer börja så tidigt hela veckan om Malin inte blir bättre så det blir ingen morgoncardio. Jag går redan upp kl 6.30 och har ingen lust att gå upp tidigare men det får bli kvällscardio istället. Igår var t det ett pass ben och mage på gymmet och det gick galant men oj vad jobbigt det är med högreps när man kör ben!, man kan ju knappt gå efteråt. Idag har jag sån grym träningsvärk i magen men det gör absolut inget då jag bara älskar att ha träningsvärk i magen!, då känns det verkligen som att det händer något om man säger så:).

Sedan efter gymmet blev det en tripp till Linköping och träffade Aisha medan Andy var med en bandkompis och sjöng in lite körer till deras demo som nu är klar!. Det låter grymt bra och kanske kan ni få ett smakprov när jag fått låtarna:).


En suddig bild på Andy hemma hos Philip i bandet:)

Jag och Aisha gick en promenad på ca 4,7km också och det var grymt skönt, dock hade jag svårt att hålla takten med tanke på mitt benpass idigare på dan hha!.


Efter jobbet idag var det hem direkt och bara mysa i soffan till rederiet när jag kom på att jag inte kört någon cardio alls idag så jag hoppade upp på crossen och körde 48min till rederiet haha, så jag fick min cardio idag i alla fall.

Nu ska jag äta min kesella sedan blir de dagsatt krama kudden, ska ju upp om ca 6,5timme och jag känner att jag behöver sova.
 



Nu har man duschat och dags att läga sig och nanna:)

Vi hörs imorn!


kram                  



Anonym

nice biceps mer såna bilder:)

2009-05-19 | 00:39:43 |
Ellie

Anonym: hehe tack så mycket:)

2009-05-19 | 06:52:53 |
sanna

skojar du?

jag går upp 05:00 för att träna innan jobbet, inga problem, bara lägga sig i tid!



snygg arm dock!

2009-05-20 | 08:26:53 |
Ellie

Sanna: ja det stämmer säkert men alla är inte morgonpigga. Jag skulle aldrig kunna gå upp 5 för att träna för jag skulle aldrig orka så dåligt med energi jag redan har så skulle jag säkert inte orka jobba heller. Därav mina sena kvällsträningar.

2009-05-20 | 18:40:43 |



Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback



Namn: Elinor Lilja
Bor: Skärblacka
Ålder: 25

Övrigt: Välkommna till min blogg!. Elinor heter jag och är 25 år och bor i ett litet samhälle som heter Skärblacka utanför Norrköping med min man och min dotter Heiley född 110123.Här kan ni läsa om mitt intresse för inredning, familjeliv, och allt annat som händer i i min vardag med småbarn. Varmt välkommna in!.






RSS 2.0