Solig gårdag

Hej igen!

Vilket fantastiskt väder vi har nu, här i Norrköping var det riktig sommarvärme och om jag skulle gissa tror jag att det var ca 25 grader. Självklart var vi ute större delen av dagen men så blev det även ett pass armar och axlar på gymmet. Nu när det börjar bli varmt ute drar man sig mer och mer från gymmet, man skulle helst av allt velat träna ute om man skulle träna för på gymmet blir det alltid som en bastu på sommaren. Igår hade personalen släckt ner alla lampor i "hardcore" avdelningen som är en trappa upp eftersom det är stora fönster (ca 2-2,5 meter höga) så det var härligt mörkt där igår. Det var inte mycket folk där heller och det kan man väll nästan förstå. De är faktiskt rätt många som lägger träningen på hyllan under sommartiden för att sedan återkomma i höst. Så har jag aldrig velat lägga min träning då jag ibland kan tycka att det är skönare att träna på sommaren, eller kanske inte skönare men man kan göra så mycket annat än bara vara på gymmet om man vill ha sin dagliga dos motion.


Dessa ska få hänga med mig till passen ett bra tag framöver:)

Gårdagens träning blev som sagt axlar och lite armar. Körde dock bara en övning triceps och en biceps då jag tyckte att passet skulle bli lite väl långt. Det bästa av allt var att jag köpt nya hörlurar (Kiwi bet sönder de andra paren jag hittils haft) så nu kunde jag återigen ha musik under passet vilket gör en väldigt stor skillnand. Innan jag gick till gymmet var jag tvungen att testa dom och jag skuttade runt som en aerobicsinstruktör i lägenheten, så glad och motiverad blev jag. Man får ju inte glömma den tiden då jag var aktiv i friskis och svettis som värd på olika pass, bla skivstång, och gympa värd och så satt jag även med i gruppen som tog fram Nyköpings friskis och svettis gym och de minnerna fick jag tillbaka av att hoppa runt som en ren vilde haha.

Jag orkar tyvärr inte skriva så jättemycket om passet men det jag kan säga är att jag gjorde ett PB i bicepscurlen. Jag gjorde nämligen en 6:a på 16,5 kilos hantlarna!. Utöver den övningen blev det även för bröst och triceps:

Hantelpress
Militärpress
Hantellyft
framåtlutade hantellyft
pecdec
och för triceps Pusch down i cable

Joggande även 10 min på bandet+ gång 5 min efter passet men eftersom jag bara ätit frukost och att det var för tokvarmt i gymmet orkade jag inte mer, men det kommer fler tillfällen:).

Idag ska vi iväg och köpa trädgårdsmöbler som vi ska ha på vår lilla loftgång, det kan verkligen behövas nu när det är så fint väder ute. Sedan blir det tvättstuga för resten av slanten och ev lite städ också det beror på vad klockan hinner bli. Skulle behöva gå på stan och hitta en klänning som jag ska ha på min systers bröllop i juni men jag får väll vänta lite med det :(. Det blev tre pass träning den här veckan och ev om jag hinner blir det ett fjärde och sista men vi får se.

Vi hörs kanske senare kram kram! 






Kiwi bara älskar sol och värme!!. Hon är dessutom jätte duktig på att stå och hoppa på bakbenen:)




Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback



Namn: Elinor Lilja
Bor: Skärblacka
Ålder: 25

Övrigt: Välkommna till min blogg!. Elinor heter jag och är 25 år och bor i ett litet samhälle som heter Skärblacka utanför Norrköping med min man och min dotter Heiley född 110123.Här kan ni läsa om mitt intresse för inredning, familjeliv, och allt annat som händer i i min vardag med småbarn. Varmt välkommna in!.






RSS 2.0