Nu är det klart!

Usch vad jag är trött nu! Kl är nu strax över 23 och snart ska jag krama kudden men först ville jag uppdatera er lite vad som hänt under dagen. Det har faktiskt inte hänt så mycket utan dagen har löpt ut felfritt. Jag har varit helt ledig från all form av träning idag eftersom jag tränat tors, fre, lör, och sön på något sätt så jag kände att kroppen behövde vila lite. Imorn tänkte jag dock försöka hinna med ett morgonpass och jag tror det kan tänkas bli ett joggpass runt strömmen, men jag håller det ännu öppet.


Sitter just nu på vår balkong och bloggar, det är så grymt varmt inne att jag var tvungen att gå ut och ta lite luft innan läggdax. Föresten så är EYA (andys band) nu klara med sin demo och finns nu på myspace. Obs dock att det inte finns med några körer i låtarna som finns där men det finns det på "orginalet"så att sägaJ. Det är bara och gå in och lyssna. Ev så kanske de kommer spela på Augustifesten som är en karneval som går av stapeln här i norrköping varje år så om de nu ska spela där får ni absolut inte missa att komma och lyssna för det kommer inte jag glömma!.


www.myspace.com/eyatheband


Nu måste jag lägga mig men vi hörs imorn!!


Kram och god natt!






Lene

Visst är det härligt när det är så varmt att man får ta med sig datorn ut :-) Ha en bra tisdag och mail är på väg till damen (skrivit några gånger men det blev så jekla långt :-)



Kramar

2009-05-26 | 00:42:13 |
annmarie

har du nåt mål just nu!? med kroppen!? vikten?! träningen?!

=)

2009-05-26 | 08:42:56 |
Ellie

Lene: Ja visst är det!, detta har jag bara längtat efter, att det ska bli så varmt att man kan gå ut mitt i natten om man vill utan att frysa:). Jag har inget emot långa brev :) hehe...massa kramar och ha en bra tisdag du med!.



Annmarie: Jag har alltid ett mål och det är att ta mig upp på schen men när vet jag inte än så länge. Något kortare mål har jag direkt inte, iallafall som jag satt ett datum på men att komma i bra form offseason är något jag så klart vill. Det får dock ta sin tid. kram på dig!

2009-05-26 | 09:35:24 |
annmarie!

okej! spännande!

hur tänker du att du ska nå det?! följer du nån diet? har en PT? eller vad är planen?! nyfiken igen!

2009-05-27 | 09:05:23 |
Ellie

Annmarie: Det är bra att vara nyfiken! fortsätt med det:). Nej jag har ingen PT och jag kommer heller inte följa någon speciell diet och speciellt inte räkna massa kalorier. Jag kommer köra på sunt förnuft, inte överdriva och försöka hålla igång med cardion. Inga måsten helt enklt utan det får ta sin lilla tid...kram

2009-05-27 | 11:02:07 |



Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback



Namn: Elinor Lilja
Bor: Skärblacka
Ålder: 25

Övrigt: Välkommna till min blogg!. Elinor heter jag och är 25 år och bor i ett litet samhälle som heter Skärblacka utanför Norrköping med min man och min dotter Heiley född 110123.Här kan ni läsa om mitt intresse för inredning, familjeliv, och allt annat som händer i i min vardag med småbarn. Varmt välkommna in!.






RSS 2.0