Målbilder

God morgon!

Vilken strålande morgon det är idag!, vaknade att solen letade sig fram under persiennen. Det är väll typsikt!, här har man varit ledig hela helgen+ 2 dagar extra men inte var det lika fint väder som idag?. Varför var solen tvungen att komma fram just nu? när alla börjar jobba igen?. Nå ja både jag och Andy är ju lediga hela juli så förhoppningsvis blir det soligt och riktigt somrigt.

igår var det en väldigt lugn dag, vi skulle egentligen tvättat och städat men varken jag eller Andy var särskillt sugen på det så vi tog en svängom i löparspåret i vrinneviskogen. Det blev faktiskt löpning för mig med och som ni vet har jag alltid hatat jogg/löpining men jag och Andy har bestämt att iallafall komma ut och springa i spåret 1 gång i veckan. Vår första tur blev igår och jag har aldrig haft en bra löparkondition men jag klarade att springa runt hela spåret som var på 2,5km. Absolut inte lika långt som många ni springer men jag har inget mål att springa jorden runt så för mig räcker det.

Jag fick en riktigt skön känsla efter passet vilket jag absolut inte fick i början innan jag kom in i andra andningen, vilken skillnad det blir då!. Jag blev lite småsur när det kom mer vana löpare och sprang om mig så i slutet av spåret nästan in i mål sprang en kille om mig och då fick jag fart kan ni tro haha. Jag försökte att hela tiden tänka på mål och det funkade faktiskt. Precis innan mållinjen såg jag framför mig hur folk stod på båda sidor och hejade mig in i mål.



Det är bra med målbilder ibland måste jag säga, man blir ju mycket mer puschad och man vill prestrera maximalt om man ser positiva bilder i huvudet. Testa!. Igår blev det även ett pass bröst och armar på gymmet och även detta gick fläckfritt.

Sammanfattning av veckan:
3 styrkepass
5 cardiopass (totalt 3,5 timme)

Nu är det dax för jobb men vi hörs ev ikväll!

kram på er!


maria

Duktig du är tjejen..

jag tycker det är kul å springa,hade gärna valt den formen av motion som komplement till gymmet, men mina knän är verkligen paja..

Hoppas att det går bra nu för dej..njut av solen..

Kram från en studerande tjej för tillfället // Maria

2009-05-25 | 16:19:16 | http://energia-maria.blogspot.com
Ellie

Tack gumman!, jo det går bara bra så länge jag inte har måsten så går det bra. Tror faktiskt att träningen blev mer som ett "måste" för mig förut och jag tränade för att jag var tvungen inte för att jag verkligen ville. Jag får se om mina knän orkar med men det lär väll märkas...kram kram

2009-05-25 | 18:55:41 |



Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback



Namn: Elinor Lilja
Bor: Skärblacka
Ålder: 25

Övrigt: Välkommna till min blogg!. Elinor heter jag och är 25 år och bor i ett litet samhälle som heter Skärblacka utanför Norrköping med min man och min dotter Heiley född 110123.Här kan ni läsa om mitt intresse för inredning, familjeliv, och allt annat som händer i i min vardag med småbarn. Varmt välkommna in!.






RSS 2.0