Hopp hopp!

Hej!


Vilken dag det varit idag förstår inte var dagen har tagit vägen. kom inte ut från jobbet förrän vid 17,30 nästan, höll nästan på att glömma bort tiden haha.


Imorse gick jag upp redan kl 7,30 för att gå ut och köra lite Cardio. Det blev lite jogg 3 varv runt vår volleybollplan som finns i folkparken, visst det är inget vidare långt men jag vill börja lite försiktigt för att sedan stegra och springa fler varv. Jag ska försöka öka ett varv för varje pass jag kör. En sak som jag tror vissa missförstått vad gäller min vila, det är inte meningen att jag ska ligga på latsidan under min vila utan jag ska träna utan att känna ett tvång. Jag tränar helt enkelt om jag känner att jag har energi kvar och har jag inte det så vilar jag helt enkelt. Kommer antagligen att bli träning i alla fall i helgerna och så kan det bli något pass i veckan men som sagt inga måsten!. Kommer röra mig mycket i form av cardio eller promenader för att ändå röra på mig.


Hur som helst så blev det tre varv jogg+ lite styrkeövningar med hjälp av en bänk. Det som var bra var att trots att jag inte joggade så höll jag en bra och jämn puls även genom styrkeövningarna vilket betyder att jag endå hade en ganska hög puls vilket så klart förbränner lite extra J. Det blev bla lite övningar som:


Armhävningar

Knäböj

"trappsteg" (dvs jag  tar ett kliv upp på bänken och går ner igen och byter ben)

Plankan

Dips på bänk


Det var lite av de övningarna jag körde och sammanlagt blev mitt pass 30 min långt. Perfekt intensivt pass och grymt skönt!, inget jobbigt och varm gym inte haha. Snart ska jag ner i källaren och hoppa hopprep med Andy. Vi köpte nämligen ett hopprep på stadium idag så vi ska inviga det. Kommer gå upp lite tidigare varje dag för att hoppa lite, perfekt cardio.



Nu måste jag sticka för snart kallar sängen men vi hörs imorn!!


kram






Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback



Namn: Elinor Lilja
Bor: Skärblacka
Ålder: 25

Övrigt: Välkommna till min blogg!. Elinor heter jag och är 25 år och bor i ett litet samhälle som heter Skärblacka utanför Norrköping med min man och min dotter Heiley född 110123.Här kan ni läsa om mitt intresse för inredning, familjeliv, och allt annat som händer i i min vardag med småbarn. Varmt välkommna in!.






RSS 2.0