Hålla ankorna sällskap!?

Hej igen!


Klockan är egentligen på tok för mycket för att sitta vid datorn för nu borde jag egentligen krama kudden, dock tänkte jag uppdatera er lite vad som hänt under dagen.


Det har inte hänt något direkt utan dagen har rullat igenom fläckfritt. Vila från träningen var det dessutom även idag enligt schemat men det betyder inte att jag legat på latsidan, nej nej!! Jag kände mig faktiskt riktigt sugen runt 21 tiden att det fanns en del energi och motivation för ett cardiopass. Vad passar då inte bättre att hoppa upp på crossen?, det gick superbra och det blev 45 min cardio till body dvd'n som medföljde i ett tidigare nummer av body från fitnessfestivalen 2008. Med dvd'n rullandes och musik i öronen gick det galant att köra, dock har jag börjat tröttna på min crosstrainer och skulle hellre vilja ha ett löparband. Är det någon som är sugen på att byta? Hojta gärna till i så fall!.


Efter cardiopasset körde jag även lite små övningar för triceps, lite ben, mage bröst med den egna kroppsvikten. Dock inte speciellt länge men det var bara för att blir av med lite extra energi:).


Nu sitter jag och äter min kesellaglass som jag gjorde för en stund sedan, det var första gången jag gjorde och oj så god den blev!. Det enda jag gjorde var att ta 250g lättkesella och bär efter smak (jag hade hallon/blåbär) och slänga i allt i en mixer och stoppa in i frysen!. Lite surt blev det men vill man kan man ju ha i lite sötningsmedel. Den blev inte alls så tjock som en brukar vara utan blev mjuk och mycket lösare vilket jag föredrar.



Jag tänkte faktiskt dela med mig av dagsformsbilder som jag tog i måndags, ingen vacker syn kan jag lova så jag får helt enkelt hålla ankorna i vassen sällskap men det gör inget, förra året var jag i rätt bra form ändå så jag skämdes inte så då kan jag bjuda på en sämre form i år haha!. Vet inte vad vikten ligger på och det är väll tur det haha. Jag kör på och äter på så får vi se vad min lilla läkarundersökning säger om jag har ett ämnesomsättningsfel eller inte, det ska i alla fall bli grymt skönt och få veta.



Ingen bra bild alls och helt osminkad men det bjuder jag på, det är extremt dåligt ljus tyvärr men bilder skvallrar om att formen sett sina bättre dagar haha. Jag kan dock säga att det varit värre!

Flexa lite måste man göra också. Märker nu att min självutlösare gör att bilderna blir så suddiga, hmmm.

Mjuk och go brukar man väll säga hihi


Nu måste jag sova men vi hörs imorn igen!



Anonym

En sak slog mig just. DU får ta jädrans mkt skit. Många som skriver att du är okunnig,otränad, osv osv.



Det jag då inte förstår är varför det hänger så himla mkt "kunnigt" träningsfolk inne på din sida?



Jag menar borde inte de hänga på de " seriösas" sidor istället för din som så många klassar som oseriös osv?



Aja bara en tanke som slog mig.

2009-05-06 | 13:22:51 |
Ellie

Anonym: ja du det är en fråga jag ställer mig nästan dagligen. Något intressant måste det väll ändå vara eftersom de hänger här?. Kul att det inte bara är jag som sitter och funderar på det. stor kram till dig!

2009-05-06 | 17:17:31 |
Linda

För det är underhållande såklart!

2009-05-07 | 11:06:27 |



Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback



Namn: Elinor Lilja
Bor: Skärblacka
Ålder: 25

Övrigt: Välkommna till min blogg!. Elinor heter jag och är 25 år och bor i ett litet samhälle som heter Skärblacka utanför Norrköping med min man och min dotter Heiley född 110123.Här kan ni läsa om mitt intresse för inredning, familjeliv, och allt annat som händer i i min vardag med småbarn. Varmt välkommna in!.






RSS 2.0