En seg kola

Herregud vad seg jag är idag!, har även fått huvudvärk så jag antar att magonten från igår vandrade uppåt. Jag satt bra länge i valet och kvalet om jag skulle gå till jobbet eller inte, det kan  ju faktiskt bara bli värre. Nöär jag pratade med Susanne så bestämde vi att det var upp till mig och Malin om jag skulle jobba eller inte (ansvar? jag älskar det!). Så jag ringde till Malin som var uppe långt före tuppen (ca 2-3 imorse) och vi kom fram till att jag kunde jobba men att jag skulle börja kl 12 istället för 11 vilket blir ca 2 timmar senare. Jag kommer nämligen alltid till jobbet lite efter 10 även om jag börjar 11 då jag gillar att kolla läget och småprata lite med Malin.

Så det blir som sagt jobb idag. Blir nog tyvärr ingen träning även om jag skulle behöva det. Patrik kommer ner från Stockholm  på lördag med en kompis och hälsar på då han ännu inte sett vår nya lägenhet och då ska vi FAKTISKT ut och festa!. Det är väldigt sällsynt i min lilla värld men när han kommer ner hit måste man faktiskt unna sig och festa lite. Det blir min första "festdag" detta år och som vanligt lär jag vara billig i drift så att säga haha.

Innan utgången kommer det bli lite träning då även han är en liten gymnisse, tillåter vädret kanske det ev även blir grillning i folkparken men vi får se.

Nu tänkte jag faktiskt gå ut med Kiwi på en långpromenad, tänkte först gå själv men jag vågar inte gå alltför fort då jag inte har någon lust att sätta igång magen igen så att ta med kiwi blir perfekt. Då stannar vi ju lite då och då iallafall för kisspause. Nu ska jag bara se till att dricka upp mitt kaffe.

Vi hörs senare!

puss


En gammal bild från förra våren:)

Ragwald

Klart som fanken man måste partajja lite i bland.

Se till att vakna i rätt land bara.

undertecknad har misslyckats med detta.

Tycker många e sega nu faktiskt särskilt de som tränar och så.

kanske kroppen som börjar skrika efter öl istället vem vet.

ha de gott

//Ragwald den förskräcklige

2009-05-28 | 09:53:02 |
Ellie

Ragwald: haha!! jag ska verkligen försöka undvika att hamna i ett annat land, lite småjobbigt att ta sig hem liksom haha!. Jag tror knappast att min kropp skriker efter öl då jag bara TOKHATAR det. Jag är nog mer för drinkar eller någon god champagne :).



ha det super! kram kram

2009-05-28 | 10:30:21 |



Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback



Namn: Elinor Lilja
Bor: Skärblacka
Ålder: 25

Övrigt: Välkommna till min blogg!. Elinor heter jag och är 25 år och bor i ett litet samhälle som heter Skärblacka utanför Norrköping med min man och min dotter Heiley född 110123.Här kan ni läsa om mitt intresse för inredning, familjeliv, och allt annat som händer i i min vardag med småbarn. Varmt välkommna in!.






RSS 2.0