Det västa som kan hända!

Ja i natt mådde jag inget vidare måste jag påpeka. Kl 1 i natt vaknade jag av att jag mådde så grymt illa igen och hade jätteont i magen. Efter att inte ha känt något alls under gårdagens jobb (ja jag jobbade igår) så blev jag så ledsen att det kom tillbaka i natt igen. Dessutom har jag börjat få ont i halsen vilket inte gör saken direkt mindre jobbig. Jag som ska ut med mina kära vänner imorn måste ju bli gry!, har ingen lust att ligga bakis på söndag+ vara sjuk heller för den delen så jag vet inte riktigt vad jag ska göra.

En sak vet jag iallafall och det är att jag måste dricka havtorn på jobbet idag (havtorn innehåller grymt mycket vitaminer och därav bra mot förkylning), synd är bara att det innehåller socker då det är en dryck men men jag får ta det.

Gårdagen på jobbet funkade helt fläckfritt  och utan några större sjukdomssymtom men jag var väldigt seg och allt jag gjorde tog 10 min extra mot annars. Tur är så har man Susanne och Malin som är förstående och som gav mig lite lugnare arbetsdag igår och fick helt enkelt packa skorpor och doppa strutskakor. Det blir nog en lugn dag idag med om jag ska orka mig ut imorn.

Träning har det inte blivit mycket av i veckan förutom några enstaka promenader. Tog en promenad igår i skogen med Kiwi på 2,5 km och det fick räcka (det spöregnade), men av någon konstig anledning var kiwi endå på strålande humör och sprang kors och tvärs i skogen (hon hatar annars regn och vägrar gå ut och kissa....i vanliga fall).

Nehe he gott folk, snart väntar jobb ännu en dag till men vi kanske hörs senare ikväll!

kram


En gammal bild

Katti (Lic. PT)

Hejsan Ellie! Hoppas att du mår bättre nu, samt att du snart får en tid hos VC. Kikade förresten in på Andys (Eya's) myspace som du berättade om i ett tidigare inlägg... Och vilken duktig karl du har! Hoppas att det kommer gå riktigt bra för dem!



Skaffade faktiskt själv en myspace igår, men jag är inte så haj på saker som har med datorer att göra! http://www.myspace.com/katarinamoberg (Jag måste nog försöka lära mig hur man gör, haha!)



Anyway, hoppas att det går bra för både dig och grabbarna. Krya på dig nu och ha en fortsatt mysig helg!



Mvh

/Katti

2009-05-31 | 11:15:22 | http://www.myspace.com/katarinamoberg
Ragwald

För lite sprit då blir det sådär.

Hembränt i varm blåbärssoppa e grejjer.

Själv har man paus från träningen då hela armen går under tatueringsnålen denna sommar

jag ska tatuera in "ellie for president" nånstans.

ha de gott

hälsa kiwi och andy från lappen

//Ragwald

2009-05-31 | 18:29:06 |
Ellie

Katti: Hej gumman och tack för din fina kommentar, jag ska absolut framföra den:). Jag har också en myspace men är sällan inne eftersom jag också tycker det är lite klurigt www.myspace.com/elinorlilja ska det nog vara :). Ja jag mår bättre nu iallafall för stunden, har bränt hela ryggen och ansiktet i solen så man känner sig som en brinnande fackla haha...ha det bäst kram!



Ragwald: När du får höra min utekväll så tror jag inte att du tycker att jag drack för lite iallafall haha!. jasså lycka till med dina tatueringar då hihi. Jag ska absolut hälsa till båda två..kram på dig!

2009-06-01 | 08:44:55 |
anna

hallå där..

tack för senast.. hoppas du inte var allt för full!! hare så bra.. kram anna

2009-06-02 | 09:07:07 | http://lindberganna.blogg.se/
Ellie

Anna: Hej gumman! tack själv! det var grymt kul verkligen!. Nja jag blev nog lite för full tror jag men varför inte köra på stort när man endå inte festar så ofta:)...kram på dig!

2009-06-02 | 09:10:12 |



Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback



Namn: Elinor Lilja
Bor: Skärblacka
Ålder: 25

Övrigt: Välkommna till min blogg!. Elinor heter jag och är 25 år och bor i ett litet samhälle som heter Skärblacka utanför Norrköping med min man och min dotter Heiley född 110123.Här kan ni läsa om mitt intresse för inredning, familjeliv, och allt annat som händer i i min vardag med småbarn. Varmt välkommna in!.






RSS 2.0