7 årsdag idag!!

God kväll i stugorna!!


Åhh så trött jag är!, tur att sängen kallar snart! Men först blir det ett litet kvällsmål.


Idag är det Andys och min årsdag! Dvs idag har vi varit tillsammans i 7 hela år och i september har vi även varit förlovade i 7 årJ. Exakt idag för 7 år sedan blev vi tillsammans och då bodde jag i Nyköping och Andy här i Norrköping. Jag minns det som igår, dock har jag ett litet minne av tiden då vi blev tillsammans för bara någon vecka efter att vi blivit tillsammans (kanske inte ens det) så var jag med om en liten olycka på min cykel när jag skulle cykla hem från skolan. Jag hade vaniga tofflor på mig och så stod jag och cyklade och så råkande jag trampa snett på pedalerna och for ner i marken och släpar fötterna efter mig på asfalten och skrapar upp ett stort hål precis när man böjer foten. I det djupa hålet som blivit hade det fastnad en stor sten+ svart asfalt runt såret.
 

Pga av chock stoppar jag in fingret i såret och gräver ut stenen. Eftersom jag hamnade i chock kände jag heller inte att det gjorde ont förrän jag kom till sjukhuset när de skulle tvätta rent. Eftersom det hade fastnat svart asfalt i och runt såret var det tvungna att använda en rotborste för att få rent och de gnuggade med en hårt trubbig borste, MITT I SÅRET!!. Trots att jag hade fått massor med bedövning så vred jag mig i smärta. Min nyfunna livspartner Andy satt så klart med mig och kramade om mig. Det kommer jag aldrig att glömma och det kommer jag heller inte då jag fått ett stort minnesmärke som heller aldrig kommer försvinna, på foten :)
 

Det är sånna små saker som man kommer på när det är dessa dagar och man kan med helt andra ögon blicka tillbaka till olika händelser som både var bra och dåliga.


Då var man 15 år och gick i högstadiet och Andy skulle fylla 22 hihi. Nu är man 22 och snart 29 och gamla pensionärer haha!!.


Dagens träning blev hopprep på 45 min och då intensivt. Vilade bara ca 2 min för att hämta andan lite och ev när man snavade på repet hihi. Jag kollade faktiskt runt lite på internet om hopprep och såg att 45 min hopprepsträning förbrände 491 kcal!!! Det är absolut inte fy skam med tanke på att det bara är en barnlek från början. Läste dessutom att hoppade man 45 min så var det  motsvarande CA 9,4 km jogg, snacka om att det är intensivt!. Jag säger bara det!, hoppa mer hopprep!!.....



Jag 15 år och tandställning haha!! och Andy 22 år. Nyförälskade:)


Jag hängde alltid med på repningarna när Andy repade då jag hade sett en riktig snygging:). Här var vi itne tillsammans ännu. (OBS de snygga byxorna jag hade haha!!)


Nyförlovade :)

Johanna

ååå vad roligt! Grattis eller vad man säger! =)

2009-05-12 | 23:32:18 | http://inshape.blogg.se/
Ellie

Johanna: TACK!!:)

2009-05-12 | 23:50:23 |
Nina

Oh grattis på 7årsdagen =)



Ang hopprep så ska jag banne mig köpa ett. jag kan behöva få igång kroppshyddan lite =)

2009-05-13 | 08:54:01 |
Ellie

Nina: Tack gumman!



Ja det är ju en väldigt billig investering för att komma i form på, det finns nog inget billigare. Min kostade 99kr på stadium men det fanns även för 49 och det har väll alla råd med :). kram kram

2009-05-13 | 09:10:57 |
sabina

naw va söta!

2009-05-13 | 20:13:21 | http://nyttigabloggen.blogg.se/



Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback



Namn: Elinor Lilja
Bor: Skärblacka
Ålder: 25

Övrigt: Välkommna till min blogg!. Elinor heter jag och är 25 år och bor i ett litet samhälle som heter Skärblacka utanför Norrköping med min man och min dotter Heiley född 110123.Här kan ni läsa om mitt intresse för inredning, familjeliv, och allt annat som händer i i min vardag med småbarn. Varmt välkommna in!.






RSS 2.0