5,5 km promenix

Hej vänner!


Det blev lite dåligt med bloggande igår och idag men jag har mina skäl. Igår var vi nämligen i Linköping hos Philip och Frida (Philip är gitarrist/keyboardist) och hade grymt trevligt. Vi åkte ut till bergs slussar och Kiwi tog sig ett litet dopp och så åkte vi en sväng till max och lärde känna varandra. I morn ska vi dit igen och det ska bli jättetrevligt.


Nytt och fräscht band!

Fr,v Philip, Andy, Christopher, Oscar och sittande Victor.

Idag har vi varit och storhandlat och nyligen kom vi hem från en 5,5km lång promenad med Kiwi i skogen. Hon var jätteduktig och höll en bra tempo skogen igenom  och nu har et precis blivit lite kvällsmat. Har faktiskt shoppat två nya träningslinnen som var på rea på stadium, grymt snygga och passade perfekt!. Jag behöver verkligen en ny träningsgarderob så det var på tiden.


Mitt nya linne:)



1,5km kvar!


Igår köpte vi dessutom nytt proteinpulver på proteinfabriken. Whay 100 skogsbär och den var faktiskt helt ok, för en gångs skull smakade det faktiskt skogsbär och inget annat konstigt som det lätt gör i proteinpulver tycker jag.

I morn innan Linköping blir det gymmet, det har blivit lite dåligt med cardio denna vecka men det får jag ta igen nästa vecka.

Nu ska jag kolla vidare på rederiet...stora kramar!!






Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback



Namn: Elinor Lilja
Bor: Skärblacka
Ålder: 25

Övrigt: Välkommna till min blogg!. Elinor heter jag och är 25 år och bor i ett litet samhälle som heter Skärblacka utanför Norrköping med min man och min dotter Heiley född 110123.Här kan ni läsa om mitt intresse för inredning, familjeliv, och allt annat som händer i i min vardag med småbarn. Varmt välkommna in!.






RSS 2.0