Torsdagens träning- Rygg och cardio

God kväll!!

Nu sitter jag här och äter mitt kvällsmål som består av omelett med tomat och majs och på sidan 1 stekt lök vilket är grymt gott!!. Det blev ett pass rygg idag lite senare vid 19 och konstigt nog tog passet bara ca 45 min vilket var grymt skönt!. Passt såg ut följande:


Latsdrag bakom nacken: Tycker denna övning är grymt bra i början av ett pass då man blir rätt varm i hela ryggen. Här vart det 41kg*8reps och totalt 4 set.


Hantelrodd på bänk: Som ni förstår älskar jag denna övning och idag gjorde jag ett PB här! Wii. Förra veckan körde jag på 29 kg hantlarna men idag var det 31,4!!!*2 set med 6 reps och totalt 4 set.


Sittande rodd: det var grymt länge sedan jag körde den här övningen men idag fick det bli den. 48kg*1set*8reps men totalt 3 set.


Rygglyft: +5 kg viktplatta.



Cardio:
Eftersom styrkepasset gick så pass fort idag passade jag på med ett cardiopass i form av gång och löpning på löparbandet. Gick 15 min i raskt tempo och med 4,5 lutning. Därefter sprang jag 10 min med 0 lutning och till sist 5 min ned varvning och totalt 30 min. Något jag märkt är att jag mår så extremt illa ca 2 timmar efter att jag kört ett högintensivt pass där hjärtat får anstränga sig mycket, ibland känner jag mig nästan sjuk, undrar vad det kan vara?.


Som ni ser blev det ingen marklyft idag vilket jag blev väldigt besviken på men stången var upptagen HELA passet och jag kände att det är extremt onödigt att stå och vänta i flera år innan den blir ledig, så det fick som sagt bli sittande rodd istället och rygglyft.


Sammanfattningen av passet är att det gick grymt bra trots att jag var grymt trött och hade en hel del att göra. Jag har städat hela dagen, tvättat, tränat, handlat och lite annat smått och gott så min dag har gått snabbt faktiskt.

Imorn fyller jag 22 år!!, det är verkligen min dag imorn eftersom jag är född fredagen den 13 mars!, det ni!!.


Sov gott!!


/Ellie


Min omelett gjord på 3 äggvitor och 1 gula med tomat, och majs och stekt lök på sidan.

Här har ni mitt nya jobb!!, hur mysigt som helst!. Om ni undrar vad det står på skylten så står det "Stans godaste semlor":)
 
En trött Elinor som fyller år om exakt 42 min!. Bäst att gå och sova!



Lene

GRATTIS på födelsedagen!!! Hoppas du får en fin dag. Undrar om gnällisarna som inte kan gratulera till att du kammat hem ett jobb utan istället måste pipa negativt orkar skriva en grattis-kommentar....



Ska du inte ändra titeln på din blogg nu till "Fitness baking" alt. "The Fitness Cookie" haha :-) Alltid retar det någon :-)



Kram!

2009-03-13 | 01:19:19 |
Ellie

Lene: Tack så jättemycket gumman!!. Ha ha ja du de trodde kanske inte jag skulle klara av att skaffa ett jobb eftersom de verkar tycka att jag är totalt iqbefriad eller vad vet jag haha. Tje fitness cookie var super bra!! kanske ska fundera på det :) haha!! stora kramar!!

2009-03-13 | 08:45:29 |
Camilla(syster)

Grattis på födelsedagen önskar Camilla, Fredrik, Jennifer och Chloe

2009-03-13 | 08:57:51 |
Ellie

Camilla: Hej gumman!! och tack!!. Hoppas ni kan komma en annan dag..krama nenni och Chlosan från mig.

2009-03-13 | 09:14:22 |



Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback



Namn: Elinor Lilja
Bor: Skärblacka
Ålder: 25

Övrigt: Välkommna till min blogg!. Elinor heter jag och är 25 år och bor i ett litet samhälle som heter Skärblacka utanför Norrköping med min man och min dotter Heiley född 110123.Här kan ni läsa om mitt intresse för inredning, familjeliv, och allt annat som händer i i min vardag med småbarn. Varmt välkommna in!.






RSS 2.0