Smakar skitlök

Hej!

I natt var det grymt skönt att sova! för första gången på flera dagar har jag kunnat sova utan att vakna med enorma host attacker och enorm snuva. Jag fick sova hela natten och orkade knappt gå upp i morse, de tidigare nätterna har jag vaknat runt 7 och inte kunnat sova. Det borde betyda att jag börjar bli fisk :) . Jag har dessutom varit i affären idag och hos mina föräldrar på fika så kroppen börjar nog återhämta sig bättre nu.

Om inte annat så borde den göra det nu för dagens middag bestod av en hel del kryddstark mat. Vi åt nämligen tacos till Lunch idag och köttfärsen var ekologisk som vi kryddat med torkad chilikrydda (grymt stark!), grillkrydda och salt. Vi gjorde dessutom en hemma gjord avokado dipp med massor med vitlök och det smakade bra med vitlök kan jag lova!. I tacosen sedan hade vi massa röd lök, avokado dipp, sallad och köttfärs inlindade i chili och jalapeno tortillabröd. Det blev väldigt mycket goda smaker och nu smakar det (v) skitlök i munnen som aldrig förr haha!!

Min så kallade bli-frisk-bomb :)

Vår hemma gjorda Avokadodipp. Recept finns på www.metrobloggen.se/liljascafe . Gillar man inte mycket vitlök kan man dra ner på vitlöksklyftorna. Vi hade två st i och vi tyckte det smakade MASSOR med vitlök :).


Vitlök sägs ju vara bra för förkylning och både rödlöken, avokadon och säkert chilikryddorna som vi använt innehåller nog en del antioxidanter. Har dessutom ätit både multivitamin, och c-vitamin idag så jag borde nog bli frisk nu :).

Igår kväll kom min kära syster och lämnade över lite byxor som hon haft men som hon inte ville ha längre. Det var 3 par jeans och ett par andra byxor och två av dessa par satt perfekt. Det är bra och ha en syster måste jag säga :).

Mina "nya" byxor


Nu ska jag kolla på Laila på landet, vi hörs...kram



Tweety

Finns något till dig på min sida, kram

2009-03-22 | 18:13:20 | http://www.metrobloggen.se/tweety
Anonym

Det heter Leila på landet din knas

2009-03-22 | 18:22:02 |
Ellie

Anonym: Ha Ha!! vad knasigt det blev :).

2009-03-22 | 21:05:26 |



Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback



Namn: Elinor Lilja
Bor: Skärblacka
Ålder: 25

Övrigt: Välkommna till min blogg!. Elinor heter jag och är 25 år och bor i ett litet samhälle som heter Skärblacka utanför Norrköping med min man och min dotter Heiley född 110123.Här kan ni läsa om mitt intresse för inredning, familjeliv, och allt annat som händer i i min vardag med småbarn. Varmt välkommna in!.






RSS 2.0