Inför rygg och vad passet

God morgon! Nu sitter jag här och väntar på att Andy ska vakna, jag gick nämligen upp lite tidigare idag för att fixa ordning mig till träningen. Jag vet inte riktigt vad jag ska köra idag då jag bara kört ett pass denna vecka då jag hade vila igår och i tisdags valde jag att jobba lite på och läsa lite i min bok jag fick från jobbet. På två dagar har jag nu läst ut den . Jag tänkte att jag skulle träna på lördag istället för det passet jag inte körde i tisdags.


Igår satt jag dessutom en hel del med hemsidan och knåpade ihop lite snygga färger som jag tror skulle passa, vi får se vad Susanne tycker.


Jag tror det blir rygg idag faktiskt, skulle behöva köra ben men eftersom Andy ska till jobbet får det blir ben imorn när jag tränar själv då det passet tar lite längre tid då det både är ben, triceps och mage som ligger på det passet.

Jag skriver senare hur passet gick!



/Ellie


En bild från 2006



Danne

Hur ska du hinna träna när du jobbar, när du inte hinner när du är arbetslös?

2009-03-12 | 12:57:09 |
Ellie

Jag har inte sagt att jag inte hinner men ibland orkar man inte göra 1000 saker samtidigt utan som alltid handlar det om prioritet. Just nu prioriterar jag saker som känns viktigare då jag inte har tänkt att tävla ännu. Man måste ju tänka på att det kommer ta ett tag och komma in i jobbet också och just nu prioriterar jag det mest.

2009-03-12 | 14:21:09 |



Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback



Namn: Elinor Lilja
Bor: Skärblacka
Ålder: 25

Övrigt: Välkommna till min blogg!. Elinor heter jag och är 25 år och bor i ett litet samhälle som heter Skärblacka utanför Norrköping med min man och min dotter Heiley född 110123.Här kan ni läsa om mitt intresse för inredning, familjeliv, och allt annat som händer i i min vardag med småbarn. Varmt välkommna in!.






RSS 2.0