Hardcore!!!

Äntligen kommer träningen bli av!, jag känner mig fortfarande lite småkrasslig men nu är jag så pass motiverad till gymmet att jag ärligt talat struntar i det, man kan faktiskt bli bättre av att träna lite också så jag hoppas på det :). Det blir som sagt bröst och biceps och jag har fixat dagens övningsschema och nu sitter jag bara och försöker få i rätt hardcore känsla. Om jag känner mig rätt så kommer jag inte alls att ta det lugnt på gymmet, jag menar är man van att alltid försöka köra så tungt man kan så är det svårt att helt plötsligt bara ta det lugt :).

Cardio tänkte jag köra idag men det blir nog en lite längre promenad med Kiwi senare i kväll bara eftersom jag inte vill ta ut mig FÖR mycket när jag nyligen varit sjuk.

Nyligen vart det Lunch och det var grymt gott måste jag säga. Det blev:

Stekt kycklingfile med "marinad"gjord på färsk vitlök, och kryddad med lite grillkrydda och svartpeppar. Coscosgrönsaker från felix som jag värmde i ugn och lite värmd majs. Grymt gott!.

Nu ska det bli grymt skönt som sagt att få träna lite och jag ska ut med Kiwi lite först och suga åt mig lite mer motivation i form av bilder och videoklipp.

Tummen upp!

Nu jäklar ska här tränas!!

Lite motivation :)









Bilderna lånade av www.metrobloggen.se/fitnesstar

Hörs sen, träna hårt mina vänner!

/Ellie

Anonym

Det är bra att ha någon som kan spraka en i baken ibland - jag har också en: Susanne på www.metrobloggen.se/alltidpag(inte helt säker på webadressen dock).

2009-03-23 | 16:04:06 | http://bumbisplace.blogspot.com
sund?

Du som ska vara så sund och påpekar att allting är nyttigt och ekologiskt hela tiden, har du läst innehållsförteckningen på dina couscous grönsaker?



Ingredienser:

Kokt couscous 38% (vatten, durumvete), morötter, linser, vegetabilisk olja, broccoli, bönor, röd paprika, aubergine, lök, salt, vitlök, chilipeppar, socker, aromämnen, jästextrakt, grönsaksextrakt (morot, libsticka, persilja, lök, vitlök), syra (ättiksyra), kryddextrakt och druvsocker. Salthalt: 1.3%.



Näringsvärde per 100g:

Energi 720kJ/170kcal, Protein 4.5 g, Kolhydrat 19 g varav sockerarter 2 g, Fett 8.5 g varav mättat fett 0.7 g, Kostfiber 3 g, Natrium 0.5 g



Socker och vegetabilisk olja... Varför inte koka couscousen själv och äta "rena" grönsaker till?

2009-03-23 | 17:04:45 |
Ousa

när jag såg din bild på maten insåg jag att min portion var enorm. hehe Kyckling är mums!

2009-03-23 | 19:20:50 | http://www.metrobloggen.se/correr
Ellie

Anonym: jo det är alltid bra att ha någon förebild, sedan ska man ju absolut inte jämföra sig men som sagt motivation är alltid bra.



Sund?: jo jag vet jag såg det, nu tycke inte jag att det var så farligt det är ju rätt långt ner på innehållsförtecningen och så ville jag testa något nytt. Som sagt det finns onyttigare men det är klart att det nästan alltid är nyttigare att göra själv.



Ousa: haha jo kyckling är gott dock blir jag lätt trött på det tyvärr

2009-03-23 | 20:19:52 |
Fredde

Träningsbilder på dig, inte andra fitness tjejer i DIN BLOGG????? :)

2009-03-25 | 22:10:42 |
Ellie

Fredde: Jag älskar bilder på mina förebilder :). Tyvärr har ajg varit lite dålig på träningsbilder men jag har faktiskt en förklaring till det. Jag tränar oftast själv och då är det ganska svårt att ta bilder, jag lovar att jag ska ta tillfället i akt när det kommer

2009-03-25 | 23:13:32 |



Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback



Namn: Elinor Lilja
Bor: Skärblacka
Ålder: 25

Övrigt: Välkommna till min blogg!. Elinor heter jag och är 25 år och bor i ett litet samhälle som heter Skärblacka utanför Norrköping med min man och min dotter Heiley född 110123.Här kan ni läsa om mitt intresse för inredning, familjeliv, och allt annat som händer i i min vardag med småbarn. Varmt välkommna in!.






RSS 2.0