Hemma!...snart gymmet!

Halloj!

Då var man hemma efter en dag på jobbet. Det var ganska lugnt på jobbet idag så jag fick lite mer tid med mina kära skorpor:). Idag blev det första gången jag bakade pepparkaks skorpor och jag måste säga att jag blev riktigt nöjd med smaken för att vara första gången. Det var nämligen första gången jag gjorde egen pepparkakskrydda och ja det smakade faktiskt pepparkaka haha!. Däefter blev det även en sats choklad/mandelskorpa. Imorn eller i övermorgon ska vi dessutom börja med take away kaffe så jag har förberett en hel del inför det så här ska det säljas kaffe :).


Denna klump skulle bli pepparkaks skorpor till slut :)


Och choklad/mandel skorpa :)


Snart är det dags för veckans första träningspass. Det kommer att bli ben och armar för det var flera veckor sedan sist, kommer säkert bli riktigt tungt men jag kommer köra på och ska förslka köra ganska tungt men endå försöka hålla 8-10 reps. Här ska det byggas!. Ska försöka hinna med och köra lite förbränning i form av jogg eller hopprep också.

Nu måste jag dricka kalrt mitt kaffe så jag ev vaknar till lite (jag försöker fortfaradne tro att kaffe hjälper men det gör det inte haha)

Hörs ikväll!


Slänger upp en bild på ryggen för 2 år sedan :)


och en från dieten 2008


Ragwald

Hoj bruden!

nu börjar de likna nåt.

Pepparkaksskorpor har jag inte provat men de e nog nära papparkakor ialla fall.

ska själv till veckans första träningspass och misstänker att det inte blri stordåd i gymmet.

har varit slö den sista månan me träning nämligen.

ha de gott

//Ragwald den förskräcklige

2009-06-15 | 20:36:34 |
Ellie

Hallå där!! Ja men visst!, det luktade pepparkaka i hela bageriet efter att jag hade varit i farten haha. Lova att du kommer och testar våra pepparkakor och kanske även skorporna i jul:). Kör hårt på gymmet!, bara och bita ihop! kram på dig!

2009-06-15 | 22:27:21 |



Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback



Namn: Elinor Lilja
Bor: Skärblacka
Ålder: 25

Övrigt: Välkommna till min blogg!. Elinor heter jag och är 25 år och bor i ett litet samhälle som heter Skärblacka utanför Norrköping med min man och min dotter Heiley född 110123.Här kan ni läsa om mitt intresse för inredning, familjeliv, och allt annat som händer i i min vardag med småbarn. Varmt välkommna in!.






RSS 2.0