Återuppliva brösten

God morgon vänner!

Idag var jag uppe med tuppen. Gick upp kl 7 då jag bestämde mig igår för att gå upp tidigare och köra ett pass på gymmet då jag vet med mig att jag blir så extremt trött efter att jag jobbat så tänkte jag börja köra innan jobbet för att se hur det går. Då behöver jag inte vara orolig att vara FÖR trött efter jobbet, då kan jag lägga mig i sängen och sova OM jag vill:).

Passet idag blev bröst och axlar. Det var enormt länge sedan jag körde det så jag körde det idag och det var som att återuppliva brösten för det kändes lite ringrostigt men jag försökte endå hålla samma vikter som innan uppehållet och det gick ganska bra. Lite styrka hade jag nog tappat men det kommer nog igen väldigt snart. Det blev 4 st övningar för bröst och axlar blev det 3 och 3 för baksida. Axlarna har jag ju alltid varit väldigt svag i så det var inte lustigt att dom även var svaga även idag.

Efter passet hann jag även med lite jogg på löparbandet i 5 min för att sedan slurpa mitt protein och ge mig av hem. Nu har jag duschat och beställt protein från proteinfabriken här i Norrköping så nu är det andys uppgift att hämta det :). Jag ska även beställa från Topformula lite av varje vilket var väldigt länge sedan eftersom jag inte haft jobb innan men nu ska kosttillskotts förådet fyllas på:).

Nej nu måste jag göra ordning mig för jobb. Det kommer nog inte vara skönt att jobba idag då det är över 32 grader ute redan. Det är mindre kul att stå bland heta ugnar då ihih...

hörs! 

amanda

jag är nyfiken på hur detta med proteindrinkar funkar! varför dricker du det? när? vilken sort? jag tänker att du verkar inte träna "superhårt eller mycket" men endå dricker du dem! varför? jag är nyfiken på ämnet =)

2009-06-29 | 13:58:42 |
Sara S

Ett tips bara! Ta inte lika tunga vikter som du körde på när du tränade regelbundet, skaderisken är stor. Kör lätta vikter och fler reps, till kroppen vant sig vid träningen igen. Många reps och lätt om du tränar som du gjort sista tiden. Baka på i värmen :).

2009-07-01 | 17:00:20 |
Ellie

Sara: Ja jo jag vet att det är bäst att göra det pga av skaderisken men du vet ju hur man är! även om man tänkt köra lättare så blir det oftast inte så men jag lovar....jag försöker hihi. kram

2009-07-01 | 19:41:49 |



Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback



Namn: Elinor Lilja
Bor: Skärblacka
Ålder: 25

Övrigt: Välkommna till min blogg!. Elinor heter jag och är 25 år och bor i ett litet samhälle som heter Skärblacka utanför Norrköping med min man och min dotter Heiley född 110123.Här kan ni läsa om mitt intresse för inredning, familjeliv, och allt annat som händer i i min vardag med småbarn. Varmt välkommna in!.






RSS 2.0