Äntligen!!

Orkar inte skriva så mycket då klockan är på tok för mycket men skulle bara säga att jag nu bokat en tid för läkarundersökning. Ringde till medicinskt centrum i morse och berätta de mitt problem och hon säger att de inte utreder trötthet? ehh va?. Jag frågade då om hon visste någon privatläkare som kunde göra det och det enda hon svarade var "nej inte i norrköping iallafall".  Jag bara satt och gapade, ett så vanligt symtom som trötthet ska väll vilken läkare som helst kunna undersöka?. Hon sa att det bästa var att ringa vårdcentralen och prata med dom. Frågan är ju då om hon får betalt för att skicka kunder dit? man kan ju tro det iallafall.

Så jag ringde VC och berättade att jag ringt för ett X antal månader sedan för att boka en tid för läkarundersökning och att hon hade satt mig på väntelista och att de skulle höra av sig i maj om en tid. Sköterskan jag pratade med sa att jag inte fanns med på någon väntelista. Är det inte typiskt vc?, att glömma bort patienter?. Hur som helst så kollade hon upp närmaste tid som var ledig och pga av semster etc så blev det inte förrän 6 Juli kl 13,15, men det gör inget det är ju ganska snart ändå.

Det ska bli skönt att en gång för alla veta vad det kan vara för jag lovar att jag kommer inte ge mig förrän jag vet vad det är, jag kommer inte släppa det den här gången!.

Nu måste jag sova, är så grymt trött men vi hörs imorn!

kram

va

Har du fått några svar ang. eventuell hypotyreos? E

2009-06-11 | 08:21:46 |
Ellie

va: Vad menar du med om jag fått några svar? jag har inte varit på undersökningen ännu men jag tycker det mesta tyder på att det skulle vara någon form av hypotyreos men vi får se:)

2009-06-11 | 09:04:53 |
Ragwald

Hoppas du får någe svar ialla fall.

Tycker de e många som lider av trötthet.

frisk luft och kaffe hjälper ju inte alltid

hehe

ha de gott

Ragwald den förskräcklige

2009-06-11 | 09:19:33 |
Eva

Hade frör mig att jag läst att du varit o tagit prover?

2009-06-11 | 15:17:57 |
Daria

BRA GJORT ELLIE!!!! Hoppas sjukvården sköter sitt nu så du slipper tjata!!

2009-06-11 | 18:07:02 |
Ellie

Ragwald: haha nej kaffe hjälper aldrig mot min trötthet iallafall men av någon anledning dricker jag det endå för man vet ju inte haha:). Ha det bäst!



Eva: nej jag var aldrig och tog prover eftersom jag inte fick någon tid.



Daria: ärligt talat var det för din kommentar jag ringde, direkt efter jag läst den ringde jag hihi. Jag hatar och tjata för jag gillar inte och gå till läkaren så när jag väl tar mig för att ringa vill jag få en tid direkt för då blir jag tvungen att gå, vill inte tjata för då vet jag att det kommer ta dubbelt så lång tid ...kram

2009-06-11 | 18:45:41 |



Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback



Namn: Elinor Lilja
Bor: Skärblacka
Ålder: 25

Övrigt: Välkommna till min blogg!. Elinor heter jag och är 25 år och bor i ett litet samhälle som heter Skärblacka utanför Norrköping med min man och min dotter Heiley född 110123.Här kan ni läsa om mitt intresse för inredning, familjeliv, och allt annat som händer i i min vardag med småbarn. Varmt välkommna in!.






RSS 2.0