Det går framåt!

Hej i blåsvädret!
 
Dagens träningspass gick precis som igår väldigt bra!. Att han andy med sig under passen är mycket bättre än att vara själv då jag vet att jag kan lassa på mycket mer än om jag är själv. Idag blev det axlar och passet tog 1,5 timme, detta pga av att vi kör varannat set och detta tar i regel lite längre tid än om man kör själv. Kreatinet tror jag hjälper mig väldigt mycket när det gäller energin under passet för trots att passet tog 1,5 timme kände jag inte den enorma tröttheten som vanligtvis infinner sig bara efter ca 2 set. Detta gjorde att passet blev lika effektivt både i början och efter passet vilket är jätteskönt!.

Det blev mycket droppset idag. Jag orkar inte redovisa vikter etc men jag körde först pyramid dvs stegvis öka vikterna, därefter kör jag 3 set på en tyngsta vikten och därefter droppset och detta blir ca 2-3 beroende lite på. Så mina axlar var lagom möra när jag sedan kom hem då det blev  totalt 6-7 övningar.

Nu har vi dessuto varit på lite ärenden nämligen inhandlat ett mickstativ till andy och varit och planerat utbildningen hos körskolan så nu har jag alla mina 18 lektioner utspridda under 3 månader. Så den 21 oktober har jag gjort lilla uppkörningen och därefter är det ev teoriprov och uppkörning kvar ,om jag inte väljer att göra den innan lilla uppkörningen det märks då. Så förhoppningsvis har jag körkort i mitten av november:), lagom tills vintern börjar (jättekul! *not!*).

Min första körlektion kommer att börja 24 augusti och alla mina körlektioner kommer att vara 180min långa då de har lagt ihop 2 lektioner på 40 min var då det tycker det blir effektivast så och dessutom hinner man ju köra mycket längre:).

Nu är det bara och plugga på så ögonen blöder, det kommer bli tidiga mornar för mig sedan då vi klämt ihop alla körlektioner innan jobbet.

Nu blir det lite kaffe och plugg....vi hörs!



N

Två lektioner på 40min blir 180min? Låter skumt. men det kommer nog gå bra

2009-07-21 | 10:05:45 |
Ellie

N: Jag menar så klart 80 min :)

2009-07-21 | 10:17:52 |
Anonym

heej hallå... är de inte dags att du sliter av dig linnet å ger oss nå grymma posing spänn bilder snart,, de gillas :) du har ju grymt grov kropp nu:)

kör hårt

2009-07-21 | 12:20:16 |
Ellie

Anonym: Ha ha tack! vi får väll se vad som händer :P

2009-07-21 | 18:01:48 |



Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback



Namn: Elinor Lilja
Bor: Skärblacka
Ålder: 25

Övrigt: Välkommna till min blogg!. Elinor heter jag och är 25 år och bor i ett litet samhälle som heter Skärblacka utanför Norrköping med min man och min dotter Heiley född 110123.Här kan ni läsa om mitt intresse för inredning, familjeliv, och allt annat som händer i i min vardag med småbarn. Varmt välkommna in!.






RSS 2.0