Bokning klar!

Det var ett tag sedan jag skrev sist men det har varit ett så skönt väder att jag inte velat sitta framför datorn, ärligt talat har man inte heller varit så motiverad till träning heller. Nu har man bara 2 veckor kvar av semestern så det gäller att ta vara på värmen när den väl är här :).

Hur som helst så har jag nu bokat in en handledarutbildning som jag och Andy ska gå på den 25 juli. Därefter ska bara ansökan om handledare skickas in sedan är det fritt fram att övningsköra!:). Jag pluggade teori flera timmar igår och idag ska jag till skolan och lägga upp min utbildning utefter mig:) så förhoppningsis har man körkort snart hihi. Jag sitter och funderar mycket på hur jag ska lägga upp min planering i höst efter semestern då jag nu pluggar körkort+ ska jobba heltid väldigt snart+ träningen. Jag vill prioritera körkortet då det faktiskt är något man betalar ganska mycket pengar på, dessutom vill man ju ha det så snart som möjligt så det gäller att plugga. Jag kommer heller inte hinna träna på morgonen då vilket jag gjort under våren eftersom jag började 11.

Det gäller att planera lite mer men jag kommer nog bara träna 3 pass under hösten och 2 pass kommer jag antagligen lägga på helgen och ett på en vardag så kan jag plugga varje dag efter jobbet. Det är nog det lättaste men vi får se.

Idag tänkte vi åka och sola och ev bada, först blir det lite käk dvs sallad och grillspett :P.

Vi hörs kram!



Jonas

Hallo. Det verkar som du oroar dej lite väl mycket för att ta körkort,de flesta klarar det utan större problem.Känns lite överdrivet att nu planera hela hösten för ett körkort. Det ska nog gå bra även för dej,lycka till.(det sägs att varje normalbegåvad svensk ska klara att ta en styrlapp)

2009-07-17 | 16:03:00 |
Ellie

Hej Jonas! Jo det är möjligt fast det finns även de som har svårt för det också och jag vet inte till vilket kategori jag tillhör. Jag vill heller inte ta för många körlektioner utan hoppas klara 18 st då det är det jag köpt. Skolan brukar lägga upp utbildningen och det är därför jag ska dit då de sagt att de vill planera den med mig för att det ska bli så effektivt som möjligt men i min egen takt. ha det!

2009-07-17 | 23:40:02 |
Fille

Vad jag läst tidigare så jobbar du deltid och inga småbarn. Att fixa körkort blir inga problem för dej. Har du ett funktionshinder som ex Dysleksi, Asbergerssyndrom ADHD eller liknande, så är det förstås svårare. Ha en fin sommar

2009-07-18 | 14:37:40 |
Mollie

Hur kommer det sig att du inte är motiverad till träning i det fina vädret? Det är ju bara såå skönt att ta en långpromenad eller en joggingtur i solen! Eller varför inte simma eller ägna sig åt strandaktiviteter om man har möjlighet att åka till en strand! Hoppas du hittar åter till motivation, saknar träningsbiten i din blogg numer!

2009-07-18 | 16:27:45 |
Ellie

Fille: Nej det blir säkert inga problem, det har jag inte sagt något om men jag vill plugga ordentligt och inte bara "när jag har tid". ha det bra

2009-07-19 | 01:11:43 |
Ellie

Mollie: Jo jag älskar att gå långpromenader i fina vädret, det brukar jag göra speciellt i skogen:). Jag tror min motivation beror på min kroniska trötthet, är jag hyfsat pigg en dag går jag så klart väldigt gärna till gymmet men är det en "dålig" dag vill jag bara ligga hemma i soffan och uggla. Så har det även varit under semestern och då borde man ju vara pigg men inte jag tyvärr. Jag gör verkligen mitt bästa och hoppas på att allt ska ordna sig till slut:). Jag försöker skriva så mycket jag kan om träning etc...kram

2009-07-19 | 09:42:22 |
Anonym

Du tror inte att tröttheten beror på att du bara ligger hemma och inte aktiverar dig? Du sover kanske FÖR mycket? Efter en joggingrunda brukar man alltid känna sig piggare och gladare, oavsett hur seg man kände sig innan man gav sig ut.

2009-07-19 | 13:58:40 |
Ellie

Anonym: Jo jag aktiverar mig!, jag går ofta promenader om jag inte tränar och då oftast i skogen med lite terräng. Sover för mycket gör jag inte heller, jag har testat att både sova normalmycket dvs 8 timmar, mindre än det och även mer än 8 timmar och inget spelar någon roll då jag fortfarande är lika trött endå. Att jag joggar resulterar bara i att jag OFTAST blir ännu tröttare. Ibland känner jag mig lite piggare men absolut inte ofta, dessutom mår jag ofta väldigt illa efter både träningspass och vanliga joggpass vilket gör att jag bara lägger mig i sängen och känner mig sjuk.



Jag är ett mirakel helt enkelt haha

2009-07-19 | 14:21:04 |
Anonym

Jag tror allt idiotdietande skapat en brist på något. Det visar sig säkert inte på vanliga blodtester, utan det är krångligare än så. Sök någon specialläkare i Stockholm. Kostar några kronor extra, men kan du köpa idiotkläder och halsband till en hund, bör du ha råd att sköta om dig sjäv. Du kanske är hypokondriker och bestämmt dig för att vara trött. En livscoatch kanske vore nått. Har aldrig hört att någon gnällt i sju år utan att göra något.

2009-07-22 | 14:23:57 |
Ellie

Anonym: Ja det är mycket möjligt att man får en del brister men efter dieten när man börjar äta normalt igen borde alla värden bli normala igen så länge man äter ordentligt.



Jag är inte hypokondriker bara för att jag säger att jag varit trött i 7 år, jag har haft stora problem med detta vilket kanske är svårt för andra att förstå. Det är kalrt ungdomar inte kan vara trötta, det har ajg hört såååå många gånger tidigare. Jag har faktiskt varit hos läkare 2 gånger under dessa år och ännu inte fått veta något+ att jag ska tillbaka nu om 2 månader så att säga att jag inte göra något åt det är bara skrattretande. Jag har försökt ändra på saker i min livsstil vad gäller sömn, kost, tankar etc men inget av det har hjälpt heller men jag jobbar på det så som sagt säg inget annat då du inte har en aning om mitt problem.

2009-07-22 | 15:04:45 |



Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback



Namn: Elinor Lilja
Bor: Skärblacka
Ålder: 25

Övrigt: Välkommna till min blogg!. Elinor heter jag och är 25 år och bor i ett litet samhälle som heter Skärblacka utanför Norrköping med min man och min dotter Heiley född 110123.Här kan ni läsa om mitt intresse för inredning, familjeliv, och allt annat som händer i i min vardag med småbarn. Varmt välkommna in!.






RSS 2.0