Blötaste passet hittils

Hej hopp i värmen!

Hoppas ni haft en underbar sommardag, för mig har det blivit ett X antal blöta timmar på jobbet efter att ha tränat ett tidigt morgonpass innan det var dags att gå in i bastu nummer två nämligen jobbet. Lite småsegt var det att gå upp idag då jag hellre hade legat kvar och sova men jag slet mig upp vid 7 och fixade frukost och knaprade tillskott för att sedan ge mig iväg till gymmet för att köra ett ben och armpass. Det blev ett ganska snabbt armpass då jag kände att jag hade lite dåligt med tid men det hans ändå med 1 övning för biceps och en för triceps.

Ben blev det fler övningar på och det var hacklift, utfallsgång med hantlar, benspark, stående baksida och sittande baksida fick det bli idag. Hann inte med någon cardio som jag hade tänkt men ev blir det hopprep idag. Jag sa ju att jag skulle hoppa rep igår men av någon anledning hittade jag inte repet så jag hoppas jag hittar det idag, det skulle vara skönt att gå ut och hoppa lite nu när solen försvunnit.



Jag måste säga att det var nog det blötaste passet hittils på gymmet. Svetten bokstavligt sprutade och jag tror jag använde upp en hel pappersrulle som fanns tillgänglig haha!. Visserligen kan jag tänka mig att det är bättre att det är varmt för att minska skaderisken även utan uppvärmning eftersom det är just varmt. På vintern är man ju istället kall och stel så det är nog viktigare att värma upp då, tror jag iallafall.

Nu har jag iallafall bakat klart mina sista skorpor innan semestern vilket känns ganska befriande, visserligen går det på rutin att jag alltid börjar arbetsdagen med att baka men det kan vara skönt att slippa det några dagar i bland:). De sista två dagarna blir det istället att städa och göra lite snyggt inna det är dags för stängning för vi kommer ha stängt 1 månad. Det ska bli så skönt att få ha semster samtidigt som andy för det har vi aldrig haft tidigare.

Ne he gått folk man kanske skulle kolla efter det gedrans hopprepet då, kanske är ett spöke som lånade det?, mitt gamla är kvar som knappt går att hoppa med så det är ju så typiskt att det nya är borta!.

kram




Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback



Namn: Elinor Lilja
Bor: Skärblacka
Ålder: 25

Övrigt: Välkommna till min blogg!. Elinor heter jag och är 25 år och bor i ett litet samhälle som heter Skärblacka utanför Norrköping med min man och min dotter Heiley född 110123.Här kan ni läsa om mitt intresse för inredning, familjeliv, och allt annat som händer i i min vardag med småbarn. Varmt välkommna in!.






RSS 2.0