Träningen var en katastrof

Ja kära någon!!, jag kom till gymmet iallafall men mer än så var det inte....typ. Jag hade ju som jag sa väldigt ont i huvudet men jag valde endå att gå till gymmet och köra så gott jag kan. Jag började med bänkpress och jag hade verkligen ingen energi det bara var superjobbigt och huvudet började pulsera ännu mer. men jag körde ett par set oxh skulle gå vidare till en bänk för att köra hantelpress. Det var upptaget, då gick jag till cablen för att köra stående flyes och började, det var så gymt svårt att ta i för bara jag började köra övningen började huvudet tokpulsera som om något blodkärl skulle brista. Jag körde endå men när jag kom ill bicepscurl med rep i cable så gav jag upp, det finns ingen anledning och ansträna sig så mycket som styrketräning innebär när man har sååå ont i huvudet. Nu när jag kom hem mår jag jätteilla så det ar nog tur att jag inte fortsatte. 

Jag brukar vara duktig på att lyssna på kroppen (nästan lite för snäll) men nu för en gångs skull när jag gick endå utan att lyssna på den så funkar det inte. Kanske är det så att jag känner min kropp så pass bra att när det är något så är det verkligen så och då kan jag verkligen inte köra?. Det gick verkligen inte bra iallafall.

Så nu när jag kom hem tog jag ett rykande varmt bad, har smörjt in mig, målat tånaglarna, haft fötterna i ett bad med fotsalt så nu kan jag gå på måln ett tag framöver haha. Nu är det bara händernas ur att bli ompyslade.





Dessa produkter använde jag. Atrix handkräm, babyolja att smörja in fötterna med (man får silkeslen hud), dove summer glow body lotion, Loreal revitalift, Sally Hansen neil growht miracle för starka naglar som växer fortare, och ett lila nagelack från Yves Rocher och badsalt som inte finns med på bild.


Imorn ska andy hjälpa mina föräldrar att flytta så självklart kommer jag ta med mig datorn så kan jag blogga därifrån, det är sååå skönt och kunna ta med den överallt.

Nu ska jag vänta på andy, han kommer snart hem från jobbet oh då ska vi ha en myskväll. ha det!!

   




Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback



Namn: Elinor Lilja
Bor: Skärblacka
Ålder: 25

Övrigt: Välkommna till min blogg!. Elinor heter jag och är 25 år och bor i ett litet samhälle som heter Skärblacka utanför Norrköping med min man och min dotter Heiley född 110123.Här kan ni läsa om mitt intresse för inredning, familjeliv, och allt annat som händer i i min vardag med småbarn. Varmt välkommna in!.






RSS 2.0