Intervju med Södermanlands Nyheter

God dag vänner!!. jag sov verkligen som en prinsessa i natt och jag skulle helt klart kunnat sova hela dagen, jag var så trött men nu är jag lite piggare efter att ha slurpat i mig en sockerfri "redbull" som jag köpte på Lidl nyligen. Hallelulja för sockerfritt!!. Har precis ätit lunchen som idag bestod av tacos mmm jag verkligen i himmelriket så got det var!.

Snart dvs om ca 45 min ska jag bege mig till gymmet då jag ska bli intervjuvad av SN då de ska göra ett repotage om träning. Jag är grymt nervös och jag hoppas verkligen att det inte är mycket folk där för jag skulle dö av pinsamhet haha! men det kommer säkert gå bra, går man runt och tror att det ska gå dåligt så lär det garanterat göra det också. Det är här som mentala träningen kommer in. Tänka positivt så går det oftast bra.


Jag har inte haft den bästa dagen heller hittills juförsej, det började redan i badrummet i morse att jag absolut inte fick till håret alls och jag kan lova att det var nära att jag tog rakapparaten och rakade av mig allt för jag är sååå trött på det nu. Det är på tok för långt för att kunna fixa med, jag bara väntar tills jag får klippa page och färga håret då kommer jag blir superglad för just nu känns allt bara skit med håret. Det har blivit mer slitet ochså eftersom jag måste tvätta håret varje dag eftersom det annars ställer sig rakt upp som om jag sett ett spöke. Måste också plattånga det varje dag för jag har naturligt lite lockit hår och plattar jag det inte så ser jag ut som en golvmopp eller något. För att få volymen måste jag även föna det varje dag vilket även det sliter massor på håret. Vad fiss allt ska vara då.

En söt bild på Kiwi när hon satt i bilen i "vintras". Helt underbar

Tänkte iallafall passa på att träna efter intervjuven när jag endå är på gymmet och då kommer det bli axlar och mage.

Vi ses senare och önska mig lycka till....puss allihop.

sid

Grymt intervjuad av tidning och allt :)

2009-01-29 | 15:48:01 | http://www.fitnessguru.se/
Ellie

Sid: haha ja det är jätekul. Det finns så många andra i världen men att just jag skulle vara intressant det är jättekul!!.

2009-01-29 | 18:09:27 |



Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback



Namn: Elinor Lilja
Bor: Skärblacka
Ålder: 25

Övrigt: Välkommna till min blogg!. Elinor heter jag och är 25 år och bor i ett litet samhälle som heter Skärblacka utanför Norrköping med min man och min dotter Heiley född 110123.Här kan ni läsa om mitt intresse för inredning, familjeliv, och allt annat som händer i i min vardag med småbarn. Varmt välkommna in!.






RSS 2.0