En lång dag

Ja då satt man här i igen då. Det har  varit en grymt lång dag och ändå är flytten inte klar ännu. De åker och hämtar sista lasset nu. Jag sitter här och pimplar kaffe och hoppas andy kommer snart, jag längtar till att bara få krypa ner i sängen och bara ha det mysigt. Jag lovar att det ska jag göra direkt när jag kommer hem.tänk att man kan älska en möbel så mycket som en säng. Man lever ju faktiskt bra många timmar i en säng om man ser till hela livet. Det är inte klokt egentligen om man tänker efter. Tänk då en katt som sover stora delar av dagen, de måste ju sova bort typ halva livet haha.

Imorn är det modellforografering på modell house och det ska bli kul, kan alltid vara bra och öva på att bli bra på kort:).

Nehe det blir inte mycket mer prat just nu men jag kommer tillbaka snabbare än ni tror....kram på er!



Jamie Eason så klart!!






Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback



Namn: Elinor Lilja
Bor: Skärblacka
Ålder: 25

Övrigt: Välkommna till min blogg!. Elinor heter jag och är 25 år och bor i ett litet samhälle som heter Skärblacka utanför Norrköping med min man och min dotter Heiley född 110123.Här kan ni läsa om mitt intresse för inredning, familjeliv, och allt annat som händer i i min vardag med småbarn. Varmt välkommna in!.






RSS 2.0