Storshopping!!

Hallå där!!

Nu har jag äntligen fått mitt älskade proteinpulver från AST!. Det var verkligen på håret eftersom mitt är helt slut även mina räkor så det var tur att det kom idag. Från och med idag blir det att äta enbart proteinpulver och jordnötssmör vilket inte är mig emot för jag bara älskar mitt VP2 citrus protein:). Det vart 4 st burkar :)


Måste föresten fråga vad ni tyckte om Melodifestivalen del2??. Jag måste säga att jag bara tokälskar HEAT, direkt när jag hörde lånen fastnade den i mitt hjärta och både jag och andy har lyssnat på den minst 100 gånger redan haha!!. Jag blir så glad av låten när jag hör den så jag vet knappt vad jag ska säga. De skulle verkligen kunna vinna allt!! det tror jag verkligen!. Måns var också väldigt bra som vanligt men inte lika bra som HEAT. Vem hejade ni på?

bilderna lånade av gylleneskor.se


Snart är det dags för axlar och mage, är lite småtrött men det ska nog gå bra endå. Bäst att inte tänka så mycket på det för då blir man bara tröttare.


En bild från tvättstugan tidigare idag.

Hittade den här bilden i min mobil som jag tog för några veckor sedan. Visst är den söt? ett hjärta i löken:)




Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback



Namn: Elinor Lilja
Bor: Skärblacka
Ålder: 25

Övrigt: Välkommna till min blogg!. Elinor heter jag och är 25 år och bor i ett litet samhälle som heter Skärblacka utanför Norrköping med min man och min dotter Heiley född 110123.Här kan ni läsa om mitt intresse för inredning, familjeliv, och allt annat som händer i i min vardag med småbarn. Varmt välkommna in!.






RSS 2.0