Rygg och Vader

God kväll!! nu är dagens träning avklarad!, eller ja det har den varit ett par timmar men eftersom bloggen är såååå seg så har jag inte kunnat uppdatera förän nu. Träningen gick riktigt bra idag men i marklyften kände jag mig rätt svag i kanske beror på att jag inte körde mark förra veckan?. Det fick iallafall räcka med 80 kilo på 5 reps så inget PB där idag, mitt nästa PB blir väll på typ 86-87kg någonstans. Det känns som att det är rätt långt dit men jag tror jag ska försöka traggla bra mycket på 80 nu för att bli ordentligt stark i det för att sedan gå vidare. Snart kanske man är uppe i 100 kg  *smile*.

Det blev även lats bakom nacken, sittande rodd, hantelrodd och ryggresningar. Även korsryggen kändes svag idag och det beror bäll som sagt påa tt jag inte heller körde ryggresningar förra gången. Jag är väldigt svag i just korsryggen och därför kör jag både marklyft OCH ryggresningar.

Efter passet blev det 30 min gång på löparbandet. Stegrade sakta men säkert i lutning så de sista minutrarna hamnade jag på 6,0 i lutning. det blev -220 kcal ungefär kommer inte exakt ihåg.

Jag bokade iallafalll tid till ett bankmöte till på torsdag så nu får vi verkligen hålla tummarna. Läste lite om företagsekonomi också tidigare idag, rätt intressant faktiskt!. Nu på kvällskvisten har vi försökt (Läs försökt) att reda ut frågetecken i flretaget men det var mindre lyckat.

nej nu måste jag sova, andy väntar på mig men i ses imorn....puss


En gammal bild från, ok benpass men det likanr iallafall lite vanliga marklyft hehe 

Johanna

Ett litet tips... Beskär bilden lite innan du lägger in den så slipper vi se rören i taket och sånt där annat onödigt... Bloggen blir snyggare och bilden tar inte lika mycket plats!

2009-02-16 | 23:11:00 | http://inshape.blogg.se/
Nillan

Varför använder du dig av gamla bilder. Är du inte i form för dagsbilder? Är det därför du går på diet?

Måste vara svårt att att vara kostexpert o inte kunna hålla formen själv. Hur får dina kunder förtroende för dig?

2009-02-17 | 08:26:38 |
Anonym

Johanna: Ska tänka på det



Nillan: Men snälla får man inte använda gammla bilder i sin egen blogg nu heller?. Att jag använder gamla bilder är väl ändå upp till mig och är absolut inte ensam om det. Det handlar ABSOLUT inget om min diet. Och snälla lägg av och ifrågasätt min utbildning! det börjar bli patetiskt.

2009-02-17 | 09:16:45 |



Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback



Namn: Elinor Lilja
Bor: Skärblacka
Ålder: 25

Övrigt: Välkommna till min blogg!. Elinor heter jag och är 25 år och bor i ett litet samhälle som heter Skärblacka utanför Norrköping med min man och min dotter Heiley född 110123.Här kan ni läsa om mitt intresse för inredning, familjeliv, och allt annat som händer i i min vardag med småbarn. Varmt välkommna in!.






RSS 2.0