Nya body!

WIIII jag bara älskar body! köpte nya nummret idag och det är alltid lika roligt och lusläsa om  profiler etc. Det som var konstigt var att fitness magazine inte hade kommit och de brukar ju alltid komma samtidigt?!, får springa förbi hemköp sedan och kolla om dom fått in den.

Inte nog med det så var jag inne på bodynytt.se och såg att de hade massor med jättebra videor på profiler och självklart som vanligt så blev jag grymt motiverad och därför blir det träning idag:). Det får helt enkelt bära eller brista så att säga. Igår hade jag geym huvudvärk att jag bara ville ligga i sängen men lite huvudvärk har man väl aldrig dött av. Går det helt enkelt inte får jag väll gå hem men då har jag iallafall försökt.

Därför blir det ben, triceps och lite mage vilket jag inte körde förra veckan. Ska iallafall försöka få in 3 pass den här veckan för på lördag kanske jag och Aisha ska gå på chokladfestivalen i linköping haha. Har aldrig varit där så det kan vara kul och gå på det. Tänkte även få in lite cardio efter passet i form av antingen crosstrainer eller gång på löparbandet. Tyvärr har jag ingen MP3 då Kiwi bitit sönder hörlurarna i ren protest för att bli lämnad hemma för ett par veckor sedan. Nåja jag får köra så gott jag kan.

Skriver senare hur passet gick men under tiden kan ni ju kolla in en av videorna som fanns på www.bodynytt.se men som även fanns på youtube.

markus

"köpte nya nummret idag och det är alltid lika roligt och lusläsa om andra profiler etc. "



ser du dig själv som en fitnessprofil?

2009-02-25 | 17:09:10 |
Ellie

Markus: Nej det gör jag inte och det var inte så jag menade utan att jag gillar att läsa om profiler inom fitness och bodybuilding.

2009-02-25 | 21:02:44 | http://ellielilja.blogg.se/



Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback



Namn: Elinor Lilja
Bor: Skärblacka
Ålder: 25

Övrigt: Välkommna till min blogg!. Elinor heter jag och är 25 år och bor i ett litet samhälle som heter Skärblacka utanför Norrköping med min man och min dotter Heiley född 110123.Här kan ni läsa om mitt intresse för inredning, familjeliv, och allt annat som händer i i min vardag med småbarn. Varmt välkommna in!.






RSS 2.0