Ny Företagarcentrum




Då var man hemma igen efter att ha pratat med nyföretagarcentrum ang vårt företag. Nu har jag fått lite mer motivation efter att det legat en stund då man inte kan göra hur mycket som helst innan allt är klart med framförallt banken. Han på NFC tyckte det lät som en bra ide och yckte inte i borde släppa iden. Han sa att vi sulle gå hen och spåna lite på affärsiden då vi fick lite hjälpmedel bla en skiva och ett block om exakt vad vi ska ha med. Detta för att vi ska kunna ta med till banken sedan så de har något att gå på för tydlige är det därfö som deflesta inte får lån, just för att man inte gjort någon affärside.

Nu kommer därför hela kvällen att behövas för att göra denna *puuhhh*, jag kan ju säga direkt att det finns roligare saker att göra  men men det här är verkligen  ett nödvändigt ont. Lite mer kött på benen har vi iallafall. Nu ska vi som sagt sitta ner och diskutera denna så det ska bli lite intressant, ibland önskar jag at man bara kunde hoppa över allt sånt här och bara ta lån och köra på, tyvärr ska det vara mycket mer invecklat än så. Jag vet inte hur mycket vi snurrat runt hittils men som jag sagt tidigare så vill jag helst inte släppa iden. Även om det inte skulle bli just den här iden så SKA jag skaffa eget företag så är det bara!!.

Nu blir det till och spåna lite på detta men vi hörs senare gott folk!!....kram



 

glamour_girl90

Hej. Du har en kanon blogg. Du kommer fixa detta det är jag 100,.

Du är utmanad när du har tid och ork. Läs mer på min blogg inlägg utmanad.

Ellie

Glamourgirl: Tack tjejen!! ska genast kolla in din blogg.kram

2009-02-02 | 23:36:05 | http://ellielilja.blogg.se/
Daniel

Om du inte brinner så mycket för din affärside att du med glädje kan ägna hur mycket tid somhelst att få den på pränt hur ska du då orka förverkliga den?



Tycker du verkar ha en väldigt omogen inställning till företagande, du får det och låta som du vill ha det som när man va liten och sålde saft vid vägkanten.

2009-02-03 | 08:13:11 |
Anna

Hej Ellinor! Följer din blogg varje dag, men lämnar sällan ngn kommentar, så detta får jag ändra på nu :) Roligt att det känns bra med företaget, men NÄR vi får nyfikna bloggläsare ta del av dina ideer? :D

Ha en bra dag och lycka till med affärsidèn!

Kram Anna

2009-02-03 | 08:32:19 |
Ellie

Daniel: Självklart brinner jag för min affärside men det är självklart at det finns saker som är mindre roliga när man startar ett företag. Det hör vällt till. Däremot har jag inte sagt att det är tråkigt utan bara mindre roligt.



Anna: Hej tjejen!! ja det får du verkligen ändra på när det gäller kommentarer hihi. Jag ska försöka säga det så snart som möjligt men jag hoppas ni förstår att jag inte vill gå ut med det allt för tidigt eftersom jag ännu inte vet om jag får öppna men jag lovar att ni ska få veta så snart som möjligt...kram på dig!

2009-02-03 | 09:55:00 |
Lena

Hoppas det kommer funka med företaget. Ursäkta men läser du aldrig igenom din text? Du stavar väldigt illa. Läs igenom texten innan du lägger ut den. Ett tipps bara.

2009-02-03 | 11:29:09 |
Ellie

Lena: Ja det hoppas jag med :). Jag ber så mycket om ursäkt, jag ska absolut tänka på det....kram!!

2009-02-03 | 12:06:23 |



Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback



Namn: Elinor Lilja
Bor: Skärblacka
Ålder: 25

Övrigt: Välkommna till min blogg!. Elinor heter jag och är 25 år och bor i ett litet samhälle som heter Skärblacka utanför Norrköping med min man och min dotter Heiley född 110123.Här kan ni läsa om mitt intresse för inredning, familjeliv, och allt annat som händer i i min vardag med småbarn. Varmt välkommna in!.






RSS 2.0