Min fotodag!

Hej vänner!! nu har jag kommit hem efter en lång dag med väntande men det var verkligen värt!! det var sååå grymt kul och jag blev sååå nöjd med alla bilder. Det bästa av allt var att fotografen sa direkt efter första bilden att jag måste gjort det förut då den första bilden blev perfekt. Han gillade dessutom mina poser väldigt mycket då jag försökte komma på lite nytt. När jag sedan skulle kolla igenom bilderna med en tjej som hade hand om bildutskrivningen så sa hon att jag hade gjort kanonbilder!. Hon skulle bocka för de bästa bilderna menhon sa att det inte fanns några dåliga bilder för alla blev såbra på sitt sätt. Att både fotografen och tjejen gillade mitt leende gjorde inte saken bättre och de sa att jag hade jättefint ansikte:).

Jag skulle vilja dela med mig av alla bilder jag har men jag får börja med några så lägger jag upp allt eftersom...

vi börjar med daens absolut första bild:




















Ni får nöja er med dom så länge. Det blev sammanlagt 80 bilder och tjejen tyckte att 50-55 st av alla bilder blev perfekta. Jag tar det som positivt. Så vad tycker ni?

Hörs sen!!



carro

skiiiiit fina bilder elli, du e jättevacker =)

2009-02-01 | 18:09:38 |
Ellie

Carro: tack gumman!! du är bäst!!

2009-02-01 | 20:27:39 | http://ellielilja.blogg.se/



Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback



Namn: Elinor Lilja
Bor: Skärblacka
Ålder: 25

Övrigt: Välkommna till min blogg!. Elinor heter jag och är 25 år och bor i ett litet samhälle som heter Skärblacka utanför Norrköping med min man och min dotter Heiley född 110123.Här kan ni läsa om mitt intresse för inredning, familjeliv, och allt annat som händer i i min vardag med småbarn. Varmt välkommna in!.






RSS 2.0