Kvällspromenix

God natt vänner kanske man kan säga, kl är nämligen 23,28 och jag sitter här och funderar en del...som vanligt. Jag var nyligen ute på en lite längre promenad med Kiwi, jag tror hon märker att jag är väldigt seg och trött för i flera dagar har hon bara viljat gå ut och kissa ett par gånger och tvärvänt hemåt och vägrar gå längre+ att hon sover hela dagarna. Har hört att hundar gärna tar efter beteenden efter husse och matte så det kanske stämmer?.

Det var iallafall väldigt skönt att komma ut efter att ha varit hemma hela dagen och faktiskt inte gjort något!, eller jo jag tvättade ju som jag sa. Det börjar krypa ganska mycket i kroppen nu, jag har varit arbetslös i 5 månader nu och det börjar verkligen tära på en. Jag hoppas av hela mitt hjärta att jag får lifejobbet, just nu önskar jag mig inget heldre!.

Jag må vara väldigt negativ och jag ber verkligen om ursäkt för det, men det känns så orättvis för på något sätt så känns det som att folk som faktiskt INTE vill jobba för ett jobb vare sig det är av ams eller för att de sökt ett och fått det. Jag som absolut vill jobba får inget jobb pga av det *rycker på ögonbrynet*.

Nej nu måste jag vara positiv här, det är klart jag får jobbet! varför skulle jag inte? varför skulle hon ta ut mig som den enda icke chefsvana om jag inte var så pass intressant och att hon faktiskt trodde att jag skulle klara det?. Jag hoppas hoppas hoppas!!.

Nu sitter Kiwi och blänger på mig så det är väll bäst att sluta här

Natti!/ Ellie



Nilla

När du skriver "heldre" och menar "hellre", är det någon dialekt du har?

Håller tummarna för att det går vägen med Lifejobbet.

2009-02-27 | 01:34:30 |
Ragwald

Upp med hakan bruden!

Kör med lite "säkra kort" för välmående ett tag

Vila och bra kost så kommer orken tillbaks.

Orkeslöshet och deppighet hör dieter till.

Även om du inte får Life jobbet så kanske de e dags att hitta nåt att göra på dagarna så du får lite vardagsrutin bara.

Starta eget kan tära lite väl mycket på ork och hälsa de med. Ta en paus kanske?(synd på alla pepparkakorna iof)



Ha de gott

//Ragwald den förskräcklige

2009-02-27 | 08:56:35 |
Linda F-E

Hallå där, tack för ditt inlägg på min blogg. Vad gäller namn på bebben så har vi redan bestämt, men man vet ju sedan aldrig, det finns ju de som tycker att när barnet väl kommit till världen inte ser ut som en Maja eller Pelle om det nu är de man bestämt sig för ;O)

2009-02-27 | 09:27:01 | http://metrobloggen.se/fitnesstar
Ellie

Nilla: Ha ha OJ ja kanske det?, jag har själv aldrig märkt någon särskild dialekt men folk jag pratat med tycker verkligen att jag har sörmlänsk dialekt. Kanske inte så konstigt eftersom jag kommer från Nyköping hihi.

2009-02-27 | 09:52:28 | http://ellielilja.blogg.se/
Ellie

Ragwald: Japp jag ska faktiskt köra på lite säkra kort ett tag, jag har gått 3 veckor på denna diet och är ganska nöjd endå. Nu är det bra mat och träning med cardio som gäller. Jo det där med pepparkakorna är väldigt synd, hade faktiskt sett fram emot det :). Jag vill inget hellre än att just få in lite vardagsrutier men vad jag skulle tänkas göra om jag itne ahr ett jobb har jag ingen aning om...Ha det!

2009-02-27 | 09:54:33 | http://ellielilja.blogg.se/
Ellie

Linda F-E: Tack för att du skrev gumman!, får man veta vad namnen blir?:), lite nyfiken. Du var iallafall grym i fitness magazine, jättefina bilder!..stor kram!

2009-02-27 | 09:55:54 | http://ellielilja.blogg.se/



Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback



Namn: Elinor Lilja
Bor: Skärblacka
Ålder: 25

Övrigt: Välkommna till min blogg!. Elinor heter jag och är 25 år och bor i ett litet samhälle som heter Skärblacka utanför Norrköping med min man och min dotter Heiley född 110123.Här kan ni läsa om mitt intresse för inredning, familjeliv, och allt annat som händer i i min vardag med småbarn. Varmt välkommna in!.






RSS 2.0