Jordnötsmördieten+ Modellbilder

Måste säga att jag blev riktigt trött efter den här dagen, genom att gå runt och vara nervös och så släppa alla dessa spänningar gör att man blir grymt trött men nu har jag återhämtat mig och pratar nu en del med Sid (länk till höger) och vi har pratat en hel del om diet och jordnötssmördieten och jag måste säga att jag är riktigt sugen på att testa den för vem gillar inte jordnötsmör?. Sid har själv gjort dieten genom att läsa välidgt mycket runt omkring för att på så sätt göra en diet av något han verkligen gillar och i detta fall jordnötsmör. Han har testat denna  diet på många klienter och man kan tro att man kanske borde tappa muskelmassa men inte i detta fall då du får i dig stora mängder protein av all jordnötsmör ochproteindrinkar som du äter under dagen. Vissa vitaminer och omega 3 intas också men annars är det endast proteindrinakar och jordnörssmör som äts. Du kan dessutom äta när du vill under dagen så länge du äter så mycket du skhttp://www.fitnessguru.se/?p=147a ha under hela dagen.

På hans blogg finns ett exepel där en av hans klienter gått på denna diet och tappat 11 kilo på 4 veckor! och dessutom ökat i styrka! vilket är ett kvitto på att musklerna inte brytits ner. Det finns dessutom bilder på personen i fråga. Sid själv använder sig av denna diet just nu och fått grymtbra resultat.

En positiv sak med dieten är också att  du inte behöver stå timtal framför spisen för att fixa matlådor till 1 vecka framåt. Det enda som krävs är att du väger upp rätt mängd jordnötssmör i en buke och tar med till jobet och äter när du får lust. Proteinet kan du potionera ut också och är superlätt att ta med.

Träningen för personen i bloggen var styrketräning 3 dagar i veckan+ lågintensiv träning i form av morgonpromenader 45-60 min 5 dagar i veckan. Inte fy skam det inte!!.

Läs mer om dieten här :

http://www.fitnessguru.se/?p=147 


Ska nog testa dieten ganska snart för att se om det är något för mig, 4 veckor är ju inte direkt en lång tid så det ska man väll orka? och jag behöver gå ner typ 11 kilo för att komm i min livs bästa form dvs 50 kilo prck!.

Nu ska jag sova, pussar!!


 


 






Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback



Namn: Elinor Lilja
Bor: Skärblacka
Ålder: 25

Övrigt: Välkommna till min blogg!. Elinor heter jag och är 25 år och bor i ett litet samhälle som heter Skärblacka utanför Norrköping med min man och min dotter Heiley född 110123.Här kan ni läsa om mitt intresse för inredning, familjeliv, och allt annat som händer i i min vardag med småbarn. Varmt välkommna in!.






RSS 2.0