God morgon!

Har precis hunnit få i mig frukosten och sitter och kollar på Top modell Australien. Tänkte ta mig en titt förbi mina föräldrar snart och förska hinna med att kolla lite på affärsiden som jag måste få fram. Trodde aldrig att det skulle vara så mycket oxh skriva om endå som var viktigt i början av ett företagsstartande, fast samtidigt är det riktigt intressant för man lär ju verkligen lära känna sitt företag väldigt grundligt när allt är klart haha. Vissa saker har jag inte ens tänkt på men det är ju bra för då får jag helt enkelt fundera över det nu.

Min frukost idag har bestått av det gamla vanliga nämligen en banan och äggöra *mums*. Senare ikväll blir det träning och då blir det rygg och vader som jag skulle kört igår men då jag fick endel att göra senare på kvällen efter kontakten med NFC så tyckte jag det var bäst att ta tag i det redan då.

Jag och andy har dessutom börjat dela upp företaget i delar för att bestämma vem som ska göra vad i företaget och jag kommer att vara chef hehe det känns riktigt nice haha. Andy har ju som sagt redan ett heltidsjobb så han kommer mest jobba extra med hans arbetsuppgifter men det kommer bli sååå bra tror jag. Ska fundera på att berätta vad det är men måste prata med andy först.

Nehe nu måste jag fixa ordning mig, ja ser ut som ett troll med håret åt alla håll och kanter, men kanske uppdaterar jag hos mina föräldrar....


En stor puss till er!



Glömde föresten visa sminket jag hade på modelldagen. Mer smink än vad jag brukar ha men jag blev väldigt nöjd!. Det är viktigt med mycket smink vid fotning då de starka bloxtarna suddar ut endel av sminket, likaså på tävling på schen, man kan verkligen se ut som ett spöke på schen om man inte dränker sig i smink haha.

Ha ha!!

Detta ska jag lägga ner mycket tid på just nu, nämligen min affärside.



Lisa

Varför putar du så märkligt med läpparna på alla bilder? Vill man inte försöka bli så snygg som möjligt på bilder!

2009-02-03 | 11:52:02 |
Ellie

Lisa: haha!! det lustigt att du fråga för det vet jag inte själv utan ibland kan jag nog tycka att endel bilder blir bra då, fast jag vet faktiskt egentligen inte, Fast alla bilder gör jag det inte på iallafall.

2009-02-03 | 12:29:15 |
Maria

Hej gumman... Nu fattar jag ingenting.. Måste ha missat något? Läser att du och Andy ska starta företag, eller?? Har för mig att du pratade om du och madde??? Kram kram

2009-02-03 | 12:43:33 |
Ellie

Maria: haha hej gumman!! jag har skrivit några gånger om att det inte blev hon och jag av några anledningar men att företaget jag pratar om fortfarande är samma företag som tidigare :)...stor puss!!

2009-02-03 | 13:05:25 |



Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback



Namn: Elinor Lilja
Bor: Skärblacka
Ålder: 25

Övrigt: Välkommna till min blogg!. Elinor heter jag och är 25 år och bor i ett litet samhälle som heter Skärblacka utanför Norrköping med min man och min dotter Heiley född 110123.Här kan ni läsa om mitt intresse för inredning, familjeliv, och allt annat som händer i i min vardag med småbarn. Varmt välkommna in!.






RSS 2.0