Frukost på morgonkvisten- Tonfiskburk

Här sitter jag i vardagsrummet och ute är det strålande solsken!, det var väldigt länge sedan man vaknade till detta fantstiska väder. Jag har precis ätit min frukost och nej det var ingen höjdarfrukost kan jag lova, det blev en tonfiskburk. Tonfisken jag köpte igår var ingen höjdare, att äta 120 gram tog mig 40 min att äta för en tugga tog 5 min att tugga. Jag valde nog inte den bästa tonfisken för en torrare har jag nog aldrig ätit haha *asg* , hade tom svårt att svälja den men nu är den äntligen där den ska vara....i magen. Till detta tog jag en energi drink sockerfri så klart för att ha något att svälja ner tonfisken med. Snart blir det även lite vatten.

Andy ligger fortfarande och sover för han ska jobba eftermiddag idag, när han gått till jobbet blir det jag som går till gymmet för att köra bröst och biceps. Jag får kasta om schemat lite den här veckan eftersom jag tränade så dåligt förra veckan så tar jag det som jag inte körde då i början på veckan. Jag kommer ligga ganska lågt på cardio så här i början av denna diet för att se vad som händer om jag inte kör. Vecka 2 kanske jag lägger in lite promenader (promenader kör jag ju endå eftersom jag har hund men då kommer det bli mer medveten cardio om man säger så). Om jag känner mig rätt så tror jag säkert att jag kommer köra cardio endå men inte idag iallafall men kommer iallafall lägga in ca 3 riktiga promenader nästa vecka.

Nu ska jag dricka lite vatten men vi hörs senare!


 






Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback



Namn: Elinor Lilja
Bor: Skärblacka
Ålder: 25

Övrigt: Välkommna till min blogg!. Elinor heter jag och är 25 år och bor i ett litet samhälle som heter Skärblacka utanför Norrköping med min man och min dotter Heiley född 110123.Här kan ni läsa om mitt intresse för inredning, familjeliv, och allt annat som händer i i min vardag med småbarn. Varmt välkommna in!.






RSS 2.0