(Fett)isdagen

Hej vänner!

Idag är det den såkallade fettisdagen och det kan man glatt säga att det just är, en fettdag haha!. Jag kan inte undgå att säga att jag är riktigt sugen på en semla faktiskt, har ju inte ätit någon alls i år. Jag älskar semlor vilket jag inte gjorde si sådär 1 år tillbaka, det var nämligen förra året jag åt min första semla på väldigt väldigt många år och då gillade jag den faktiskt!. Men det blir nog ingen för mig i år:(, men man kan ju alltid hoppas!. Tror säkert att andy sitter på jobbet runt 16,30 och äter semla haha.


Idag händer nog inte så mycket, jag sitter febrilt och väntar på att Rekryteraren på Life ska ringa. Tyvärr har hon inte gjort det så jag ringde henne själv och undrade lite hur det gick. Hon svarade att det gick ganska långsamt då hon är hemma och fått vinterkräksjukan *stackare*. Hon ursäktade sig att hon inte ringt men jag förstår ju henne. Hon hade massor att göra sa hon men eftersom hon är sjuk har hon inte kunnat gjort något. Hon hoppades att hon kunde ringa mig imorn. Jag sa att det inte var någon panik och att hon borde ligga och bara ta det lugnt (hon är riktigt trevlig och det känns som känt varandra ett tag). Vi får väll se om hon är på fötter imorn, hon förstod iallafall att det måste vara jobbigt och vänta men hon lovade att ringa.

Jag förväntar mig faktiskt inte så mycket när det gäller jobbet, det är nog bättre att förvänta sig att man inte får det så man blir riktigt glad om man skulle få det för jag vill verkligen ha jobbet. Det vore grymt kul att få jobba på Life då jag som sagt sökt tjänster där ett par gånger och haft bra kontakt med de som jobbar där. Kan bara inte jag få ha tur den här gången!.

Snart blir det dags att springa ner till tvättstugan, ibland kan man tro att det är ett helt fotbollslag som bor här för så mycket tvätt trodde jag inte att två personer kunde skrapa ihop på bara 1 vecka haha.

jag skriver senare igen!!

Kramisar

Mollie

Vad händer med DITT företag om du får det här jobbet? Ska du lägga det på is då? för du kan ju inte vara både butikschef o egen företagare för ett annat bolag (lite för mkt jobb?!)

2009-02-24 | 18:42:26 |
Ellie

Mollie: ja som det ser ut nu måste jag ha ett fast jobb enligt banken för att kunna få kapital till företaget. Tänker man efter då så skulle jag få jobbet på Life blir det lite väl mycket att både vara chef där och ha ett eget företag. Det skulle aldrig funka då jag måste jobba heltid i företaget+ att jag jobbar på Life så det går ju inte!. Lägger det därför till framtiden....

2009-02-24 | 19:31:46 |



Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback



Namn: Elinor Lilja
Bor: Skärblacka
Ålder: 25

Övrigt: Välkommna till min blogg!. Elinor heter jag och är 25 år och bor i ett litet samhälle som heter Skärblacka utanför Norrköping med min man och min dotter Heiley född 110123.Här kan ni läsa om mitt intresse för inredning, familjeliv, och allt annat som händer i i min vardag med småbarn. Varmt välkommna in!.






RSS 2.0