Dagsform

Hej allihopa!

Efter 2 veckor av denna diet visade vågen idag på 59,6kg. Det betyder en viktminskning på -1 kilo denna vecka, det känns rikigt bra att ligga på tiotalet 50 nu för då vet jag att det inte är långt kvar till mitt mål. jag känner faktiskt en rätt stor skillnad endå och speciellt då i kläder. Mina byxor sitter nästan lika löst som de gjorde när jag gick på min förra diet som jag gick på i 5 månader och det känns riktigt skönt. Rent praktiskt skulle jag nog kunna leva mitt liv på jordnötssmör och drinkar om jag bara fick unna mig något speciellt ibland eller om jag blev bjuden alternativt ha någon form av ätardag 1 gång i veckan. nej jag är sällan hungrig och det kommer nog bli lite svårt att hoppa av den sedan.

Bara för skojs skull så kollade jag mitt BMI tidigare idag. Jag vet att man inte kan göra detta när man styrketränar då muskler väger mer än fett men mitt BMI hamnde på 23,6 vilket klart ligger på normalvikt (någon påstod att jag var överviktig!), då måste man även ta hänsyn till att jag har  lite muskler som också tar upp några kilo.

Strax ska jag och andy gå på stan, ska bli kul för det var säkert nästan 1 år sedan jag gick grundligt på stan och kollade. Idag tänkte vi göra det, kanske blir det även något kaffe?.



Faye

Kul att du märker skillnad av dieten. Själv har jag gått ner 2 kilo på 10 dagar. Är under 65 kg nu o jättenöjd. Jag var tvungen att köra 4 par byxor i torktumlaren för att krympa de, för de var alldeles för stora :) I dag är det min ätardag, men jag ser framemot att fortsätta dieten i morgon, den är så god!



Kram o lycka till med dieten!

2009-02-21 | 10:46:24 |
Ellie

Faye: Grattis till viktnedgången!. Visst är dieten helt anorlunda mot många andra dieter?!, det tycker iallafall jag. Nu när jag äter lite extra kolhydrater 1 gång i veckan så mår jag tom dåligt av det, man blir nästan lite "sockerbakis" eller vad man kan kalla det. Kul att du gillar dieten annars! det är ju meningen att man SKA kunna leva med den annars är det ingen bra diet...lycka till!!

2009-02-21 | 12:02:10 |
Pecka

Om man rör på sig och förbrukar mer kalorier än man tar in, går man inte ner då vikt? Jag menar, tränar du och äter lagom mycket måste du kunna gå ner ändå,utan att dieta. För mig är det helt ofatbart med att det måste finnas viktprogram till höger och vänster. Äter du bra protein, lagom med kolhydrat och grönsaker måste det räcka. Godis chips kakor mm som är onyttigt utesluter man ändå när man är målinriktad till fitness eller boudybouilding. Det finns inte i elitvärlden överhuvutaget.

2009-02-21 | 18:19:43 |
Ellie

Pecka: Det är lätt och säga för någon som inte har svårt att gå ner i vikt. Jag har alltid haft svårt att gå ner i vikt och ja jag håller med dig. Det är kalrt man går ner i vikt om man äter mindre än man förbrukar men jag har trots det svårt att gå ner i vikt. Jag har gått på denna diet i 14 dagar nästan och gått ner ca 2 kilo och jag tränar.



Det med godis chips och kakor etc att det inte finns i byggarvärlden alls om man är målinriktad stämmer absolut inte. Det tror du nog bara för det är väldigt många (fler än man tror) som äter väligt onyttigt på deras offseason. Om det är bra eller dåligt är individuellt. Jag anser att har man nyttiga matvanor på vardagarna kan man mycket väl kunna äta något godare på helgen.

2009-02-21 | 19:11:44 |
Pecka

Vem säger att nyttig mat inte är god? Jag blev överviktig i tånåren ca 50kg övervikt. Nu är 32år, och bestämde mig för fyra år sen att nu är det bra. Jag har "fan" i mig inte dietat utan ätit rätt. Jag ståd på scen 2 år senare, kom 3:a. Åt för helvete rätt så håller du vikten. Rör på dig mer än du äter går du ner. Ätardagar fyller du på med lite mer

kolhydrater. Kost expert????????????????????????????

Kan du inte följa detta, lurar du bara dig själv och jojo bantning sätter sina spår för all framtid. Kolla annars din ämnesomsättning hos läkare. En ung människa som du ska inte ha några problem oavsätt övervikt eller ej. ÄT RÄTT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2009-02-21 | 21:46:02 |
Ellie

Pecka: men snälla du!! vad tror du att jag gör?, det är dom som dig man blir sååå irriterad på som påstår att man äter onyttgt och grisäter jämt men det vet du inget om. Det jag sa var att det är LÅNGT ifrån alla som äter supernyttigt offseason som tävlar sedan om du gör det så säger jag grattis!!. Jag själv äter som sagt nyttigt i veckorna och 1 gång i veckan får jag äta mer vad jag vill, detta är väldigt vanligt. Jag vet dessutom precis som du sa att mat in måste ut också och inget som NÅGON behöver lära mig.

2009-02-22 | 11:36:22 |
Ellie

Pecka: jag sa heller inte att nyttig mat är äcklig, jag om någon vet att nyttig mat kan vara god!

2009-02-22 | 11:37:19 |



Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback



Namn: Elinor Lilja
Bor: Skärblacka
Ålder: 25

Övrigt: Välkommna till min blogg!. Elinor heter jag och är 25 år och bor i ett litet samhälle som heter Skärblacka utanför Norrköping med min man och min dotter Heiley född 110123.Här kan ni läsa om mitt intresse för inredning, familjeliv, och allt annat som händer i i min vardag med småbarn. Varmt välkommna in!.






RSS 2.0