Butikschef på Life?



Hej allihop!!

Nu är jag hemma från en väldigt turbulent dag där jag fått mycket nya intryck. Min överaskning var nämligen att jag för en tid sedan sökte ett jobb som butikschef på Life. Igår kväll ringde rekryteraren och ville att JAG skulle komma på intervju!. Ska jag vara riktigt ärlig så höll jag på och svimma!, jag satt bara och gapade. Tänk att JAG blivit utvald av 360 personer som sökt tjänsten får komma på intervju. Hon tog ut 8 st av dessa 360 och jag var en av dom, de som var absolut bäst av alla var tre personer och jag var en av dom!. Kan ni fatta så glad jag blev!. Hon sa idag att hon tyckte mitt CV lät väldigt bra och nu när hon träffat mig så tyckte hon att CV't stämde väldigt bra med verkligheten och det är ju bara positivt!. Hon kände igen mig från tidigare ansökningar så det visar ju att jag är intresserad av konceptet. Att jag var både kostrådgivare och undersköterska var ju bara positivt för henne.


Det var som sagt tre personer som var väldit bra och de två andra var tydligen chefer redan och så får JAG som inte har erfarenhet från yrket som chef komma bland en av dom tre! snacka om att jag kände mig utvald!. Rekryteraren som var en tjej var jättetrevlig och och kom enda från Luleå för att göra dessa intervjuver. Tjänsten skulle tillsättas snarast och det passar ju super eftersom jag inte har något jobb.

Självklart kommer jag att ta detta jobb om jag får det vilket jag får veta senast måndag trodde hon. Det lät iallafall inte negativt. Så KANSKE kommer ni se mig som butikschef snart :), vad ska man säga?.

Vi var även på banken och det gick väll inte så superbra, eftersom jag inte har ett fast jobb så ansåg han att det var svårt att låna ut pengar i dessa tider framförallt. Han lovade dock att han skulle räkna på det och höra av sig nästa vecka.

Som jag sagt älskar jag life och deras koncept och skulle verkligen tycka att det var en dröm att få leda och utveckla life och även coacha mina medarbetare till att göra ett bra jobb. Ja för vad ni än tror så älskar jag att leda och coacha.

Ni måste verkligen hålla tummarna för mig nu! trodde som sagt aldrig jag skulle komma så långt jag gjorde som att komma på intervju eftersom jag inte har någon erfarenhet från chefsyrket men hon såg det som att alla är vi barn i början:).

Nu måste jag smälta allt detta och hålla tummarna stenhårt!.

p.s Som ni kanske vet så har jag låtit alla kommentarer publiceras av just den anledningen att vissa begärt detta för att kunna hålla diskutioner på bloggen. Jag komemr dock inte kunna svara på alla kommentarer bara därför eftersom det blir väldigt rörigt då jag får så många kommentarer. Så vill ni verkligen säga eller diskutera något hänvisar jag till min mail för där kommer jag alltid att svara. Jag kommer självklart läsa era kommentarer endå så det ni säger kommer att komma in endå:).

Ha det så länge!!



OBS: Jag har valt att ta bort alla kommentarer på detta inlägg då jag anser att ni inte känner mig som person och kan ge en rättvis bild av mig som person. Som sagt vill ni mig något så skicka ett mail.

Pernilla

Ville bara säga: håller båda tummarna stenhårt för att det går vägen med jobbet!!

2009-02-19 | 23:42:21 | http://bumbisplace.blogspot.com
N

I dagens läge kan man inte bara gå och invänta ett svar från banken. OM Ellie får ett jobb är det väl bara positivt. Då slipper ni som är så bekymrade över hennes "företag" slippa bry er.



Huur bra som helst.

2009-02-20 | 08:25:31 |
Carro

Jag HÅLLER TUMMARNA för dig gumman, hoppas de går vägen, LYCKA TILL! Puss Carro

2009-02-20 | 12:47:35 | http://[email protected]
Ellie

Carro: tack sötnos! du är en ängel!

2009-02-20 | 13:17:55 |



Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback



Namn: Elinor Lilja
Bor: Skärblacka
Ålder: 25

Övrigt: Välkommna till min blogg!. Elinor heter jag och är 25 år och bor i ett litet samhälle som heter Skärblacka utanför Norrköping med min man och min dotter Heiley född 110123.Här kan ni läsa om mitt intresse för inredning, familjeliv, och allt annat som händer i i min vardag med småbarn. Varmt välkommna in!.






RSS 2.0