Bättre form inför sommaren?

Har suttit och kollat på endel bilder från dieten som jag gick på förra året, 5 månader och jag längtar riktigt mycket efter den formen. Den formen skulle vara perfekt att ha som off form vilket skulle innebära att jag skulle vara grymt nöjd. Kanske blir ett projekt att sträva mot till sommaren om inte lite lite bättre?.

På dessa bilder vägde jag ca 56,3  dvs -7 kilo från grundformen jag hade då.







 Höfterna är något som släpper väldigt sent på mig så därför fick jag inte bort allt under tiden jag dietade men kanske kan man bli av med det fram till sommaren? den som lever får se haha.




Här vägde man lite mer än de bilderna ovan men inte så dåligt endå kan jag tycka :)..

Alltid kul att ha bilder som man kan sträva efter. Jag vet ju iallafall att jag kan nå denna form igen eftersom jag varit där tidigare, då kanske det är på sin plats att försöka pressa sig neråt lite lite till nästa gång :).



glamour_girl90

Låter som kanon. Jag kollade på hans hemsida. Ska börja äta den dieten. Men vart hittade du äkta jordnötsmör som han skrev om??

Ellie

glamour_girl90: Jasså vad roligt!! håll mig gärna uppdaterad under din resa så jag vet hur det går!!. Ja förutom att han kommer sälja sitt eget smör så hittade jag ett på City gross som er kravmärkt med bara havssalt och jordnötter, finns i crunchy och vanlig det enda som skiljer från hans är att det innehåller 625 kcal istället för 619 som han skrev om. Man kan räkna lite mindre på jordnötssmöret om det är så men jag tror itne det gör någon större skillnad. Jag kommer skriva om smöret i nästa inlägg sp håll utkik...lycka till!! kram

2009-02-08 | 21:18:39 | http://ellielilja.blogg.se/



Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback



Namn: Elinor Lilja
Bor: Skärblacka
Ålder: 25

Övrigt: Välkommna till min blogg!. Elinor heter jag och är 25 år och bor i ett litet samhälle som heter Skärblacka utanför Norrköping med min man och min dotter Heiley född 110123.Här kan ni läsa om mitt intresse för inredning, familjeliv, och allt annat som händer i i min vardag med småbarn. Varmt välkommna in!.






RSS 2.0