Snöbollar

Jag har fått förfrågan om jag kan lägga upp receptet på snöbollarna jag skrev om i förra inlägget och tänkte därför passa på och göra det nu:



Snöbollar ca 20 st

200g vit choklad
2,5 dl kokos (+ lite att rulla bollarna i)
1-1,5 msk citronsaft


Gör så här:

Smält chokladen i ett vattenbad eller i mikron, var dock försiktig så du inte bränner chokladen!. Blanda i citronsaften och kokosten och rör till en jämn smet, ta en bit smet och rulla till lagom stora bollar och rulla i kokos. ställ i kylen en stund och servera kalla. Vill man att det ska smaka mer citron är det bara att ha i efter smak.

Idag blev det ingen träning, jag kom ut på tok för sent från jobbet och dessutom var jag och andy tvugna att åka och inhandla sista saken till julklapparna för det är ju faktiskt jul om två dagar!. Det är konstigt men faktiskt så känner jag ingen direkt julkänsla, kanske beror på att man jobbar fram till den 23:dje?, man hinner ju knappt tänka på att det är jul då.

Nu ska jag kolla lite på tv innan det är dags att krama kudden ännu en gång. Föresten!, vad ska ni göra i jul?, vilka ska ni fira med? skriv gärna och berätta!.

/Ellie







Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback



Namn: Elinor Lilja
Bor: Skärblacka
Ålder: 25

Övrigt: Välkommna till min blogg!. Elinor heter jag och är 25 år och bor i ett litet samhälle som heter Skärblacka utanför Norrköping med min man och min dotter Heiley född 110123.Här kan ni läsa om mitt intresse för inredning, familjeliv, och allt annat som händer i i min vardag med småbarn. Varmt välkommna in!.






RSS 2.0